Telefoną kraukime išmaniai

Kiekvienuose namuose dabar galime rasti daug prietaisų, kurie yra kraunami su USB jungties pagalba. Pirmiausia tai visų mylimas išmanusis telefonas, o ne retas dar turi ir planšetę, kuri irgi priklausoma nuo energijos iš USB jungties. Esant tokiam dideliam USB jungčių poreikiui tradicinių įkroviklių dažnai būna ne gana, nes reikia spręsti, kurį pritaisą krauti pirma, o kurį po to. Šiuolaikiniame skaitmeniniame pasaulyje yra sprendimas ir šiai problemai. Tai įkrovikliai su keliomis USB išvestimis.

Tokie įkrovikliai su keliomis USB išvestimis taupo vietą ir yra labai praktiški. Pavyzdžiui, paprasčiausias kelioninis įkroviklis su net keturiomis USB išvestimis. Toks įkroviklis kainuoja 7.57 Eurus, bet dar 2.88 teks sumokėti už siuntimą. Šis prietaisas gali praversti ne tik namuose, bet ir kelionėje. Reikia paminėti, kad kraunant vieną įrenginį jis gali atiduoti du amperus, o prijungus du telefonus jau po įprastą vieną amperą. Prijungus dar daugiau įrenginių kiekvienai jungčiai tenkanti srovė dar susilpnėja.

Norint kažko rimčiau patartume pažvelgti į įkroviklį su dviem USB išvestimis, kurių viena yra su greito įkrovimo „Qualcomm Quick Charge 3.0“ funkcija, kas garantuos labai greitą įkrovimo tiems telefonams, kurie šį įkrovimo būdą palaiko. Kita USB jungtis irgi galinga, ji gali tiekti 2.4 A srovę. Toks „Dodocool“ dvigubas įkroviklis kainuoja 13.43 €.

Norint prijungti dar daugiau prietaisų reiktų pažvelgti į „Dodocool“ įkroviklius su 5 USB išvestimis. Pirmoji pigesnė versija be „Qualcomm Quick Charge 3.0“ funkcijos kainuoja 15.11 €. Jos vienas USB lizdas gali atiduoti 2.4 A, o prijungus 5 prietaisus gausime bendrą 8 A srovę. Norint versijos su greituoju „Qualcomm Quick Charge 3.0“ įkrovimu teks pakloti 20.99 €. Įsigijus šį įkroviklį gauname daugiau nei galime norėti. Net dvi iš penkių USB jungčių palaiko „Qualcomm Quick Charge 3.0“ greitąjį krovimą. Kitos trys jungtys gali pasiūlyti 2.4 A krovimą. Priminsime, kad dažniausiai paprasti pigūs įkrovikliai telefoną krauna tik 1 A srove.

12 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Man pačiam labiau patinka Xiaomi variantas https://www.tomtop.com/p-paa0036w-au.html, kaip prailgintuvas su USB jungtimis. Bet bėda, nėra kištuko europietiško, tai jau reikia adapterio arba chimičint kažką. Bet galvoju vis tiek gal reiks pasiimti ir primontuot kištuką laidą nupjovus.

  2. Stipena parašė:

    Mažokai 2A, man reikia 4A Dash Charge 😀

  3. neblogai parašė:

    Išmanesniam krovimui aš rekomenduočiau va tokį daiktą: https://www.amazon.co.uk/dp/B00JA7HNZO/ref=pe_385721_51767431_TE_dp_1
    Krovimo galia- įprastinio greičio, iki 5V 1A. Veikia visiškai paprastai ir patikimai (pats naudoju jau ~3 metus). Kai pirkau- tikrai ne visi belaidžiai krovikliai gerai ‘pagaudavo’/kraudavo ant jų padėtus įrenginius. Šitas buvo ir santykinai nebrangus, ir apie jį atsiliepiama kaip apie pigioje dėžutėje atsiunčiamą aukščiausios kokybės daiktą. Kaina dabar dar mažesnė nei mano mokėtas 21 svaras.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Pas kiniečius bevielis įkroviklis nuo 10 € prasideda, plius nėra hemarojaus su siuntimo kaip iš Amazono. https://www.tomtop.com/search/wireless-charger/2.html?sort=price_low

      • neblogai parašė:

        Kaip jau sakiau- pirkdamas ieškojau kokybės, nes dažno tokio kroviklio komentaruose Amazonėj būdavo kalbama apie veikimo/suderinamumo problemas. Nieko prieš jei išbandyta įmonė ir Tomtope pardavinėtų, arba jei neabejočiau kinų parduotuvėse rodomais daugmaž 5* atsiliepimais apie visus iš eilės daiktus.
        O kokios bėdos dėl siuntimo iš Amazon- turbūt tai, kad ne visi Amazon prekeiviai į Lietuvą siunčia? Nes šiaip jie manau viena patikimiausių vietų ką nors pirkti.

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Taip Amazonas gerai ir su tuo nelabai pasiginčysi (net nenoriu to daryti), bet taip, su siuntimu į Lietuvą problemos. Nebent žaisti su komerciniais adresais.

          O dėl patikimumo bevielio kroviklio. Ten tie iš Kinijos bus tokie, kad nepabandęs nežinosi kas kaip. Su laidiniu tai viskas aišku, pajungei ir važiuoja.

          • Stipena parašė:

            Ta prasme? Kiek siunčiau nekilo problemų, tik tiek kad palyginus brangokas siuntimas.

            • Mindaugas Klumbis parašė:

              Bent seniau būdavo, kad net nesiunčia į LT iš Amazon, gal dabar pasikeitė, senokai nežiūrinėjau. Tai yra apėjimas. Yra adresai komerciniai (pvz UK) į kuriuos siunčia Amazon, o iš ten jau persiunčia į LT, aišku ne už dyką.

              • KiNi parašė:

                siunčiausi ir iš Amazon DE, ir iš US apie 3 kg sunkumo ir nemažus daiktus, jokių problemų nekilo. o US amazonas tai po mėnesio kai gavau siuntą, net shipingo kompensaciją atsiuntė, nes ten kainos pas juos sumažėjo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.