TENNA galimai pateikė „Xiaomi Redmi Note 5“ dalines specifikacijas

„Xiaomi“ telefonai dabar jau visiems girdėti. Šis kinų gamintojas siūlo geros kainos – kokybės telefonus ir tai pirkėjai labai įvertino. „Redmi“ serijos telefonai ypač gerai perkami ir visi dabar laukia šios serijos atnaujinimo. Būsimas „Redmi Note 5“ telefonas bus tikras skanus kąsnelis. Tad pažiūrėkime, ką TENNA praneša apie šį prietaisą.

Pirma reikia paminėti, kad nėra 100 % patvirtinimo, kad matome „Xiaomi Redmi Note 5“ specifikacijas. Buvo bandomi du telefonai (MET7 ir MEE7), kurių parametrai identiški. TENNA praneša, kad prietaisas turės net 5,99 colių 18:9 kraštinių santykio ekraną su 2160×1080 rezoliucija. Pats telefonas svers 179.5 gramus ir yra sekančių išmatavimų: 158.5 x 75.45 x 8.05 mm bei turės 4000 mAh bateriją. Telefono rėmeliai nebus tokie mažyčiai kaip „Mi Mix“, bet mažesni nei pirmtako.

Kol kas visiškai neaišku koks lustas varys šį telefoną, tai gali būti „MediaTek P25, Snapdragon 630“ ar „Snapdragon 660“ sisteminiai lustai. O gal pamatysime ir kelias versijas su visais paminėtais lustais. Bandytas „Redmin Note 5“ turėjo MIUI 9 ir „Android 7.1.2“. Spėjama, kad telefonas ir toliau turės labai patrauklią kainą – priklausomai nuo versijos Europoje kainuos nuo 130 € iki 218 €.

„Xiaomi Redmi Note 5“           CNY                   USD (est)          EUR (est)

3GB RAM / 16GB                      999                    $150                  €128

3GB RAM / 32GB                      1,299                 $195                  €167

4GB RAM / 64GB                      1,699                 $256                  €218

 

8 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Pamenu, kai prieš rinkdamasis mob turėdavai jį išbandyti rankoje, kaip laikosi, ar patogaus dydžio klavišai, jų išdėstymas, paspaudimo jautrumas.
    Dabar visi vienodi, retas kuris neslysta iš rankos be papildomo rūbo.
    Belieka rinktis tik pagal parametrus.

  2. Minde parašė:

    Dabar mane vilioja Xiaomi mate 10 pro. Tik is nuotrauku darymo tikejausi daugiau. Kartais tie protingi auto foto nustatymai gerai failina pas ji ir visiska gaidi parenka. Kiek lygino su naujausiu samsungo nautu, tai tik kartais laimi pries ji. Bet kai pralaimi, tai smarkiai, nes kartais su spalvom visiskai nusivaziuoja, pvz veida kaip buroka raudona istato.
    Atmetus tai, labai viliojantis MATE 10 PRO.

  3. TomasP parašė:

    O aš čia galvojau neužilgo pasiimti Note 4X. :S Gal dabar palaukti.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Aš ir sumasčiau laukti. Bet pasigooglinau ir šiaip logiką pasitelkus, be kitų metų sausio nebus šio telefono. Nes Redmi Note 4 irgi sausį išleistas. Kaip sakant modelis turi atidirbt metus.

  4. zirnis parašė:

    Savo treciaji Xiaomi perku jau metus laiko.. Dabar apsistojau ties mi5s, nes galingas ir kamera gera.

    Pvz seniau redmi note2/3 buvo isleisti su cipu, kuris ant antutu testo rinkdavo panasiai tasku, kiek metu senumo flagmanai galaxy s5/s6. Redmi note 4 jau buvo zingsnis atgal, skaitant apie redmi note 5 isvis atrodo nuvilianciai.

  5. AqTrap parašė:

    Na jau galinį dangtelį galėjo kitokį naudoti.
    Taip pat galėjo turėti viršuje ir apačioje siauresnius rėmelius, turėti mažiau apvalintus kraštus.
    Sidabrinis/Baltas išviso baisiai atrodo.
    Dar pas Redmi Note 4 geriau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.