„The Witcher 3: The Wild Hunt“ laimėjo penkis „Golden Joystick“ apdovanojimus

Nors metai dar ir nesibaigė, bet sunku būtų nesutikti, kad „The Witcher 3: The Wild Hunt“ yra vienas geriausių šiemet pasirodžiusių žaidimų, o tai patvirtina net penki „Golden Joystick“ apdovanojimai, kurie paskirti dėka fanų balsų.

Kaip jau sakėme „The Witcher 3: The Wild Hunt“ iš viso laimėjo net 5 „Golden Joystick“ apdovanojimus, jie yra: Metų Žaidimas (Ang. Ultimate Game of the Year), Metų Studija (Ang. Studio of the Year), Geriausias Istorijos Pasakojimas (Ang. Best Storytelling), Geriausias Vizualinis Dizainas (Ang. Best Visual Design)  ir Geriausias Žaidimo Momentas vykdant „The Bloody Baron“ misijų užduotis (Ang. Best Gaming Moment)

The Witcher 3: The Wild Hunt“ išleistas gegužės mėnesį, nuo to laiko žaidėjai sulaukė 11 pataisymo paketų, 16 nemokamų turinio papildymų ir vieno didelio papildymo paketo žinomo kaip „Hearts of Stone“. Kitai metais suplanuotas dar vienas didelis turinio papildymas, kuris vadinsis „Blood and Wine“.

3 Komentarai

  1. Katonas parašė:

    Geras žaidimas neprapuola. Jau daug mano laiko surijo jis 🙂

  2. SarzzeR parašė:

    Taaaaip, vienas iš geriausių žaidimų. Ne gaila ir nusipirkti tokį gėrį, tuo labiau, kai kūrėjai tikrai ne gaili nemokamų DLC. 🙂

  3. vacoum parašė:

    nusipirkau,bet kotais pakilau iki 12 lvl ir uzmeciau. Neidomu kai viskas ant zemelaipio suzymeta is anksto, ir kovos neteikia malonumo, jokio exp negauni. Grynai tik misija vykdyti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.