„Tom Clancys The Division 2“ istorijos treileris

Išleidžiamas „Tom Clancys The Division 2“ istorijos treileris, tad galime pasižiūrėti kas mūsų laukia žaidime. Kūrėjai tvirtina, kad net pabaigus pagrindinę misiją žaidėjai ras, ką veikti žaidime. „Tom Clancys The Division 2“ išleidimas suplanuotas kovo 15 dieną, jis bus skirtas PC, PS ir XBOX platformoms.

6 Komentarai

  1. MMM parašė:

    idomu, ar issprende pirmos versijos problemas?

    • Guja parašė:

      Dar palyginti neseniai žaidžiu The Division.Idomu kokios anot tavęs tos pirmos dalies problemos?Kol kas su labai rimtomis problemomis dar nesusidūriau..kol kas..

      • FuZe parašė:

        Kai išleido, visi keikė, po to ėjo updeitų krūvos ir pavirto tikrai visai neblogu žaidimu. Tik mane ta monotonija šiek tiek užkniso, nes nu tas pats per ta pati :/

      • newdiamond parašė:

        man zaidimas is pat pradziu patiko. tik kai pereini, jau nelabai buvo ka veikti su draugais. dar kazkiek dark zone…bet ir tai jau ten atsibosadavo.
        Patiko po to du update…underground ir tas isgyvenimo rezimas…
        bet vel gi atsibodo…jau trecio big update kazkaip net neprisiverciau zaisti.
        Siaip zaidimas neblogas. Zaisti komandose keturiese tikrai smagu.
        Tik zaisdamas antros dalies alpha, nelabai (gal per trumpai zaidziau) supratau, ka jie ten patobulino isvis apart miesto lokacijos pakeitimo….

  2. Neveris parašė:

    toki geimai i uzribi 🙂

  3. Frantisekas parašė:

    Tik nusipirkom 2 kopijas pirmos dalies uz kapeikas, bet dar tik pradejom su sunum coop zaist 🙂 Megstu kai zaidimus po metu uz 7eu pardavineja.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.