TOP 3 CRM programos, padedančios valdyti projektus

Ryšių su klientais valdymas yra labai svarbus kiekvienai įmonei procesas, kurio keliamus iššūkius efektyviai įveikti padeda CRM sistemos. Tai įrankis, apimantis įvairius procesus, tačiau kaip vieną svarbiausių funkcionalumų galima išskirti projektų valdymo modulį.  Tai funkcijų, kurios leidžia valdyti įvairius projektus nuo pradžios iki pabaigos visuma. Projektų valdymas su sistemos pagalba yra lengvesnis ir paprastesnis visose stadijose: čia yra projekto pradžiai itin reikalinga informacija, galima stebėti projekto eigą, o pabaigoje įvertinti rezultatus vos kelių mygtukų paspaudimais.

Šiuolaikinėse moderniose CRM sistemose projektų valdymui skiriama daug dėmesio, todėl įmonės gali naudotis tokiais privalumais, kaip visaapimančios naudingos funkcijos, automatizuoti procesai, pavyzdžiui, sąskaitų išrašymas ar terminų kontrolė ir kt. Apžvelkime, kokios CRM programos yra populiariausios ir geriausiai vertinamos versle pagal projektų valdymo funkcionalumus.

HANNA CRM

Ši CRM sistema – lietuvių komandos darbas, kuris pelnė pripažinimą verslo pasaulyje. HANNA CRM sistema yra gerai žinoma daugeliui, o jos vartotojų skaičius sparčiai auga. Sistema nuolat tobulinama, o diegiant naujoves vartotojai gali mėgautis naujais privalumais, kurie atitinka pasaulines CRM sistemų plėtros tendencijas.

Projektų valdymo funkcijos HANNA CRM programoje apimą funkcionalumo visumą – projektinių veiklų planavimą bei koordinavimą. Čia galima deleguoti užduotis, stebėti išlaidas bei resursus ir atlikti kontrolinius veiksmus. HANNA CRM sprendimas leidžia planuoti net ir itin dideles projektines veiklas, kurias galima skaidyti į atskiras dalis. Tai labai patogu ir praktiška, nes didelių projektų valdymas suteikia tam tikrų iššūkių, tad lengviau įgyvendinami pokyčiai yra svarbus privalumas.

SCORO CRM

Verslo valdymui skirta programa SCORO CRM yra plėtojama tarptautiniu mastu, o organizacijos centrai išsidėstę ne tik Europoje, bet ir JAV. Ši estų kompanija yra bene labiausiai auganti įmonė, kuri drąsiai žengia naujus žingsnius. Tam neabejotinai padeda ir gerai išplėtotas projektų valdymo funkcionalumas. SCORO CRM suteikia galimybę kontroliuoti projektų eigą viename puslapyje ir tinka įvairiems projektams, nepriklausomai nuo jų dydžio. Pats funkcionalumas yra standartinis, tačiau aiškiai išdėstytas ir struktūrizuotas, priskiriant keletą stadijų – taip projektus lengva valdyti, keisti, analizuoti, vykdyti monitoringo veiksmus.

TEAMWORK CRM

Tai viena populiariausių sistemų, skirtų universaliam įvairaus dydžio įmonių valdymui. TEAMWORK CRM daug dėmesio skiriama projektų valdymui, todėl šioje srityje patikimo ir funkcionalaus sprendimo ieškantys specialistai dažnai atrandą šią programą kaip dėmesio vertą pasirinkimą. TEAMWORK CRM projektų valdymui dedikuotos funkcijos leidžia projekto komandai laisvai komunikuoti: lengvai pamatyti kas ir ką dirba, su kuo dirba ir kada galima tikėtis rezultato. Tai komandiniam darbui sukurtas funkcionalumas, kuris yra pagrįstas integraliu bendradarbiavimu. Kitas šios sistemos bruožas yra laisvė pasirinkti darbo principus – čia galima keisti roles, pareigybes, užduotis. Sistema taip pat turi rezultatų analizės pateikimo funkciją.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.