Toshiba AT200 Android planšetas kainuos apie 480 eurų

Šio mėnesio pradžioje anonsuotas kompanijos Toshiba Android operacine sistema pagrįstas planšetinis kompiuteris AT200 rodosi Europos mažmenininkų kainynuose. O jo pigiausia versiją su 16GB talpa jau dabar galima užsisakyti už 480 eurų.

Štai už talpesnę 32GB talpos versiją šiuo metu prašoma 585 eurai. Prašnekus apie technines specifikacijos, tai Toshiba AT200 planšetinis kompiuteris turi 10.1 colio įstrižainės LED galinio apšvietimo prisilietimui jautrų ekraną, o jį varo dviejų branduolių, 1.2GHz dažniu besidarbuojantis OMAP 4430 procesorius.

Toshiba AT200 taipogi pasižymi 1GB dydžio darbine atminti, turi microSD kortelių skaitytuvą bei dvi vaizdo kameras – 5MP raiškos galinę su LED blykste bei priekinę 2MP raiškos. Kalbant apie išvestis, čia rasime ir micro USB, ir micro HDMI jungtis.

Nepaisant to, jog Europos mažmenininkai teigia, jog Toshiba AT200 varys Google Android 3.1 operacinė sistema, patys Toshiba jau ankščiau pareiškė, jog jos planšetiniame kompiuteryje veiks naujesnė Android 3.2 versija. Kad ir kaip ten bebūtų, įrenginio pasirodymo data vis dar nėra aiški.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.