„Ubisoft“ gavo daugiau pajamų iš PC nei iš PS4 ar XBOX žaidimų

Sunku būtų suskaičiuoti kiek kartų asmeninių kompiuterių žaidimų rinka jau buvo laidojama ir mums buvo teigiama, kad žaidimus kuriančios kompanijos pinigus surenka tik iš konsolių, o PC platformoje visi yra piratai. „Ubisoft“ praneša savo paskutinio ketvirčio finansinius rezultatus ir ten matome, kad PC platforma kompanijai sugeneravo 36 % pajamų, PS4 platformos pajamos siekė 34 %, o XBOX platformoje buvo gauta 19 % pajamų. Čia neskaitant praėjusios kartos konsolių. „Ubisoft“ pajamos iš PC platformos stabiliai atrodo ir per visus metus. Iš čia gauta 27 % visų pajamų, o tai yra 79 % daugiau nei prieš metus. Tiesa, PC platformos pajamos per metus dar negali lygiuotis į PS4 pajamas (36 %), bet XBOX platforma (23 %) jau lenkiama.

7 Komentarai

  1. svabas parašė:

    cloud gaming is comming, ar kas nors tikit jo ateitim?

    • Albertinou parašė:

      Single player casual games tai tikrai bus. Tiksliau jau yra.
      Rimto multiplayer shooterio kolkas neisivaizduoju cloude. CSGO, R6S ir pan. slifuojami metu metus ir tai iki galo ner gerai, tai isivaizduok su cloud kiek problemu prisideda.

    • svabas parašė:

      na aš tik bijau, kad reiks kiekvieną minutę skaičiuot žaidžiant, o kas būtų neblogai, tai žaist playstion , xbox ir kitų platfomų žaidimus ant vieno devaiso

    • Mekis parašė:

      Dar mazai mokesciu jums? Dar vieno abonemento reikia? Susidedi koki nori pc ir zaidi ka nori ir kiek nori.

    • MMM parašė:

      as bandziau ta cload gaming. Realiai arkadiniams zaidimams ar RPG yra gerai, pirmo asmens zaidimams micro lagai erzina, net pykina. Cia ne vaizdo lagas, cia blogiau, kai pasuki pele o vaizdas atsilieka, net maziausias lagas ant pirmo asmens ziauriai veikia. Tai kad sorry 🙂 nebus pilnos ateities, bet savo nisa pasiims.

  2. GK parašė:

    kazkoks nitpick’inimas. tuo labiau kad ir matematikos reiktu kazkam pasimokyt. plius skaicius is lenteles kopijuot.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.