Vakar Apple iPad 2 startavo Lietuvoje

Teigiama, jog vakar nuo 19 valandos oficialiuose Apple produkcijos salonuose iDeal bei didžiausiose Lietuvos IT parduotuvės jau buvo galima įsigyti naująjį Apple planšetinį kompiuterį iPad 2, kuris sukėlė tikrą ažiotažą pasauliniu mastu.

Verta pastebėti, kad pirmoji planšetinio kompiuterio versija mūsų šalyje pasirodė visai neseniai, tad mes esame nustebinti tokiu greitu iPad 2 startu Lietuvoje. Kartu su Lietuva, Latvija ir Estija Apple iPad 2 taipogi žengė ir į Kinijos rinką.

Kaina, beje, mūsų šalyje nebus didesnė, nei vakarų Europoje. Apple atstovai Lietuvoje teigia, kad Vokietijoje iPad 2 galima įsigyti vos 12 litų pigiau. Štai pigiausias, 16GB atmintį turintis ir tik WiFi bevieliu ryšiu pasižymintis iPad 2 kainuoja 1659 litus, o tokia pati versija, tik su 3G ryšio moduliu, jau įvertinta nežmoniška suma – 2069 litais. Net 400 litų už 3G modulį yra daug.

6 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Protu nesuvokiama kaip jie gali prasyt uz 3G moduli 400lt.

  2. ironvolf parašė:

    Viskas čia gerai, gi 3G yra \"naujiena\", todėl turi kainuoti atitinkamai daug 😀

  3. SB parašė:

    Taip daro, su 3G, ne tik Apple, bet mane tai stebina vis tiek. Kiek teko skaityt, tas modulis kainuoja geras pora desimciu JAV doleriu, o Iconia A100 (be 3G) ir A101 (su 3G), kurie identiski, kainuoja 300 ir 400 svaru, tiesa abu nepasirode. Bet kokiu atveju, ir vel apie 400 litu uz 3G uzsisakant dabar siuos produktus. Su Galaxy Tab situacija kiek kitokia – \"vos\" 250 litų.

  4. Neveris parašė:

    Kad samsungo isleidziami netrukus flagmanai sutasko sita Ipad 2 visais bajariais 😀

  5. Storasis parašė:

    Tikiuosi apple fanai nesusalo perdaug, salta vakara eilej stovedami 🙂

  6. SB parašė:

    Storasis>Tokie veikejai seniai turi iPad 2 iš Vakarų Europos valstybių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.