„Valve“ galimai kuria naują „Counter-Strike“ žaidimą

Gandai ėmė sklandyti, kai maždaug prieš savaitę oficiali CS:GO „Twitter“ paskyra pakeitė savo reklaminį paveikslėlį. Dėl to „Reddit“ forume kilo spekuliacijų, kad „Valve“ ruošiasi pakeisti žaidimo prekės ženklą arba perkelti jį į „Source 2“ variklį, arba ir viena, ir kita. Vėlgi, „Twitter“ paskyros pakeitimai yra silpnas ženklas, kad kažkas iš tiesų vyksta, todėl šurmulys greitai nurimo.

Tuomet kovo 1 d. duomenų analitikai, peržiūrėję naujausias NVIDIA tvarkykles, pastebėjo, kad paminėti du nauji failai – „csgos2.exe“ ir „cs2.exe“. Jie buvo nurodyti kaip naujo žaidimo profilio, pažymėto „Counter-strike 2“, dalis. Šis atradimas vėl pakurstė gandų malūną, galimai kalbama apie žaidimo tęsinį arba, labiau tikėtina, apie originalaus žaidimo perkėlimą į „Source 2“, kaip rodo csgos2.exe failo pavadinimas.

Žinoma, „Valve“ ir kūrėja „Hidden Path Entertainment“ šiuo klausimu neturėjo ką pasakyti. Tačiau „The Esports Gospel“ podkasto vedėjas Richard Lewis tvirtina, kad su kūrimu susipažinę vidiniai asmenys jam pasakojo, jog naujas „Counter-Strike“ žaidimas yra kuriamas ir „beveik paruoštas“ beta versijai, kuri bus išleista nuo dabar iki balandžio pirmosios pusės. Teigiama, kad „Valve“ neseniai į Sietlą nuskraidino „slaptą profesionalių žaidėjų grupę“ išbandyti ankstyvosios versijos.

Informacijos skleidėjai patvirtino, kad būsimame žaidime patobulinta varžymosi sistema ir jis veikia greitesniuose 128-tick serveriuose. Tačiau jie nepasakė, ar tai bus atskiras tęsinys, ar tiesioginis perkėlimas į „Source 2“. Bet kuriuo atveju žaidimas turėtų turėti geresnę optimizaciją ir grafiką, palyginti su CS:GO, nepaisant to, kad 2014 m. žaidimų variklis yra tik šiek tiek naujesnis.

9 Komentarai

  1. GreenZebra parašė:

    Geriau, kad maziau hackeriu butu

  2. EscO parašė:

    Kaip jūs čyterius susitinkat?
    Prime funkcija berots išsprendė šia problemą. CS nežaidžiau jau kelis metus gal kas pasikeitė?

    • Aibo999 parašė:

      Nelosdamas ir nesusitinki, viskas logiska 🙂 Prime yra paprasciausias 10eur paywall.

    • EscO parašė:

      Kai žaidžiau ranked matchai buvo patys švariausi. Galima peržiūrėti įrašą dėl reporto jeigu kildavo abejonių dėl kai kurių žaidėjų, bet kiek tikrinau niekas neužkliūdavo. Vis dėl to tas paywall yra efektyvus?

      • Aibo999 parašė:

        Kad nebuvo tai faktas kaip blynas, tiesiog gal nezinai i ka demesi atkreipti. Yra toks saitas csgostats.gg kuriame saugoma statistika zaideju(kurie prisiregine) joje labai puikiai matosi padetis. Steamo acc su kuriuo zaisdavo draugas is 207 zaidimu 126 uzbaninti cyteriai. Mano asmeniniame is 689 zaidimu „tik“ 180 zaidimu rasti 1 ar daugiau. Va tau vac, vacnet ir prime statusai 🙂 Kol nebus normalaus kernel lygio AC kaip kokiam valorante tol cyterius sutiksi geriausiu atveju 1 is 3. Kiek tu cyteriu dar nepagautu su free cytais veikianciais desimtmecius…

    • EgidijusL parašė:

      Nesu geimeris, CS:GO vakarais pasijungiu kai nėra ką žiūrėti iš VOD pusės, arba ilgokas nuobodus vakaras. Tai sakyčiau esu noob’as. Nelošiu per jokias platformas, tai rusai užp*** nuo karo pradžios, jei pastebi jog kažkiek nepatinka tau ruskio kalbos (išvien ten būna pisa protą) tai kick vienbalsiu gauni. Dar ilgą laiką jungdavo su lenkais, tai normalus žaidimas. Tai nesuprantu kodėl Steam Baltijos šalis jungia su ruskiais, jei jų nebanina, tai duok lošti azijai… Vieną vakarą užkniso juodai, užsiregistravau į esportal.com Ten kol kas daug skandinavų, jiems pasakai jog esi grynas noob tai jie mėto patarimus. Kelis kartus pakliuvau tarp lietuvių, tai jaunimas blemba kaip save įsimylėjęs, net tie, kurie kiek geriau už mane žaidžia į šuns dienas kiša ir kick’ina. O ko neprisako dėl 3€ kupono vaikai. Nesitikėjau tokio gaming’o bendruomenės bendravimo…

  3. Litraz parašė:

    Kažkada biški žaidžiau cs, bet kai pabandžiau special force 2: skill, tai cs ant toks medinis dabar atrodo, kad nebegaliu zaist, gaila, nebera skill, tik jp serveriai like, nors budavo cyteriu nemazai, bet juos kickindavom balsuodami

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.