Video interviu apie „Vega“ su AMD produktų reklamos vadovu Scott Wasson

Pasirodė naujas video interviu su vienu iš AMD vadovaujančių asmenų. „RedGamingTech“ kamantinėjo AMD produktų reklamos vadovą Scott Wasson. Kaip dažnai būna tokių interviu metu, konkrečiai apie „Vega“ specifikacijas kalbama nebuvo, bet jei jus domina kompiuterijos pasaulis interviu reikėtų peržiūrėti.

Reziumuojant galiu pasakyti, kad Scott Wasson atskleidė, jog naujos „Vega“ technologijos pirma turi būti integruotos į žaidimus, nes kitaip spartos padidėjimo nematysime.

Nuo 25 minutės sužinome, kad dar ne visos „Vega“ techninės naujovės yra atskleistos. Kai kurios iš jų yra reikšmingos, kitos ne tokios svarbios, o pats naujovių sąrašas yra ilgas.

Apie 26:45 laiku S.Wasson aiškina, kad „Vega“ – tai architektūra, kuri gali turėti visą produktų šeimą, o AMD kol kas parodė tik vieną grafikos procesorių. Dėl šio pasakymo iškyla daugiau klausimų, nei gauname atsakymų. AMD galimai ruošia visą seriją vaizdo plokščių, turinčių „Vega“ architektūrą įvairiems spartos segmentams. Kaip bus iš tiesų pamatysime pirmame 2017 metų pusmetyje.

5 Komentarai

  1. jagiux parašė:

    Hmm naujienos ne itin džiuginančios kaikuriais atžvilgiais, nes panašu kad bus rizikuojama diegiant naujoves kurių gali ir neišnaudoti tie žaidimu kurėjai o AMD nėra ta kompanija kuri galėtu dosniai remdama žaidimu kurėjus susikurti sau palankias salygas.

    • IFeelYou parašė:

      Būtent, toks jausmas kad AMD lyg ir nori „apsidrausti“ nuo blogos spartos žaidimuose. Nors kainos GPU vis tiek koreguosis, šiandien skaičiau kad AMD Pro Duo pinga nuo 1500 iki 800 eurų.

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Aha Pro Duo pinga, bet nesivarginau rašyt. Lietuvoj nelabai kam čia įdomu 🙂

        • IFeelYou parašė:

          Na velnias žino, kodėl ne. Su jos dabartine kaina ~800 eur, manau tai visai value variantas. Galia kaip 2x Fury Nano, aušinimas tiesiog pasakiškas, TDP 350W, tinka grafiniams darbams dėl milžiniškų teraflopų ir semi-professional draiverių. Už 1500 eurų beabejo kad buvo per daug, bet dabar visai neblogai. Žinant kai GTX 1080 maždaug tiek kainuoja.

      • newdiamond parašė:

        ten pavieniai atvejai…matyt viena vieneta turejo. tai isvale dulkes

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.