Visi „Samsung“ planšetiniai kompiuteriai netrukus turės „Android 4.1 Jelly Bean”

Naujienos antraštė galbūt ir skamba kiek nuvalkiotai, tačiau daugelis supranta, jog mes kalbame apie naujesnius „Samsung“ planšetinius kompiuterius. O jų yra ne vienas, tačiau jau iki šios savaitės pabaigos, ar galime sakyti sausio mėnesio, jie visi turės „Android 4.1 Jelly Bean”.


Nors vartotojai, kurie turi be GSM ar CDMA modulio esančius „Galaxy Tab 2 7.0”, „Galaxy Tab 2 10.1” bei „Galaxy Note 10.1” planšetinius kompiuterius jau gali mėgautis „Android 4.1 Jelly Bean” atnaujinimu, vartotojai, kurių planšetai palaiko SIM korteles, turės kiek palūkėti.

„Samsung“ oficialiai patvirtino, kad darbai prie atnaujinimų, skirtų „Galaxy Note 10.1” ir „Galaxy Tab 2 7.0” bei Galaxy Tab 2 10.1“ planšetiniams kompiuteriams su GSM ar CDMA moduliais, yra baigti ir netrukus visa šeima turės „Android 4.1 Jelly Bean” operacinę sistemą. Visgi reikėtų priminti, jog, išskyrus „Galaxy Note 10.1”, ankstesni nariai yra praėjusios kartos su žymiai senesniais lustais bei ekranais, tad neabejotinai laukiame naujų pristatymo artėjančioje MWC parodoje.

Parengta pagal:

BGR

1 Komentaras

  1. algiz parašė:

    Nieko nera apie Note2? Nes jam irgi turetu buti greitu metu…?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.