„Warhorse Studios“ atskleidė „Kingdom Come Deliverance 2“ žaidimą

„Warhorse Studios“ oficialiai atskleidė „Kingdom Come Deliverance 2“ – „milžinišką žaidimą“, kuris bus „dvigubai didesnis“ nei jo pirmtakas. Šis viduramžių RPG pasirodys asmeniniams kompiuteriams ir dabartinės kartos konsolėms vėliau šiais metais.

Naujasis žaidimas bus 2018 m. pasirodžiusio originalaus žaidimo tęsinys, nors žaidimas sukurtas taip, kad būtų patrauklus ir naujokams, ir serijos veteranams. Kitaip nei daugumoje šiuolaikinių viduramžių RPG žaidimų, „Kingdom Come Deliverance 2“ siekiama realizmo. Tai reiškia, kad nėra magijos, elfų, nykštukų ar kitų neistorinių dalykų.

Šiuo tęsiniu „Warhorse Studios“ siekia sukurti tokį žaidimą, kokiu norėjo, kad būtų originalas. Dabar „Warhorse“ turi patirties ir išteklių, kad galėtų įgyvendinti savo svajones. Savo pirmuoju žaidimu jie įrodė, kad realistinis istorinis RPG gali būti sėkmingas. Dabar jie perkelia savo koncepciją į kitą lygį.

„Warhorse Studios“ pristatė „Kingdom Come Deliverance 2“ istoriją, viziją, žaidimo eigą ir muziką. Žaidimas siekia tapti viduramžių epu. Iki šiol originalo buvo parduota daugiau nei 6 mln. vienetų, o studija išsiplėtė ir turi daugiau nei 250 darbuotojų. Kai buvo paskelbtas originalas, „Warhorse Studios“ buvo 11 žmonių studija.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.