„Windows 10“ greitai leis valdyti automatinį tvarkyklių atnaujinimą

Kai tik pasirodė naujausia „Microsoft“ operacinė sistema „Windows 10“, ne vienas susidūrė su problemomis, sukeltomis automatinio tvarkyklių atnaujinimo. Po kurio laiko dažniausiai pasikartojančios bėdos buvo išspręstos, bet jų vis dar pasitaiko.

Dažniausiai problema atsiranda, kai operacinė sistema įdiegtas tvarkykles bando atnaujinti savo bazėje turima programine įranga. Po atnaujinimo pasireiškia nesuderinamumas. Kone dažniausiai tai nutinka „Windows 10“ atnaujinant vaizdo plokštės tvarkykles, kurios prieš tai buvo atnaujintos „nVidia“ar AMD programėlių pagalba.

Neseniai pasirodęs „Windows 10 Build 15002“ leidimas, kuris dabar prieinamas tik testuotojams, arba kitaip žinomiems kaip „Insider“ programos dalyviams, atskleidė, kad „Microsoft“ paruošė mechanizmą, kuris leis valdyti automatinius tvarkyklių atnaujinimus ar visai jų atsisakyti. O tai suteiks galimybę bent kiek pažengusiems naudotojams išvengti galimų problemų.

Paprasti „Window 10“ naudotojai šią funkciją gaus su „Windows Creators Update“ atnaujinimu. Jis turėtų būti išleistas šių metų pavasarį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.