„Windows 11 22H2“ sukėlė problemas su žaidimų sparta, „Microsoft“ jau siūlo pataisymą

Rugsėjo pabaigoje „Microsoft“ pradėjo platinti „Windows 11 2022“ atnaujinimą, dar vadinamą „Windows 11 22H2“ atnaujinimu, daugiau nei 190 šalių. Kaip visada būna su tokio dydžio atnaujinimais, naudotojai ėmė susidurti su problemomis, įskaitant mėlynuosius mirties ekranus ir žaidimų našumo problemas, pavyzdžiui, užstrigimą, „G-Sync“ sutrikimus ir garso anomalijas.  Kai kurie, bet ne visi, žaidimo strigimai buvo susiję su atskira tvarkyklės problema. Rugsėjį NVIDIA išsprendė šią problemą, patardama naudotojams atsinaujinti į naujausią „GeForce“ tvarkyklių versiją.

Prireikė daugiau nei mėnesio, kol „Microsoft“ pripažino, kad „Windows 11 22H2“ trikdė žaidimų našumą ir patvirtino, kad tai įvyko dėl to, kad kai kuriuose žaidimuose ir programose netyčia buvo įjungtos vaizdo plokščių našumo derinimo funkcijos, kuriomis naudotojai neturėjo naudotis. Prieš porą savaičių „Microsoft“ pranešė, kad rengia pataisymą, kurį dabar jau galima įsidiegti. Tai nėra automatinis atnaujinimas (KB5020044) ir jį reikia parsisiųsti rankiniu būdu. Norėdami atsisiųsti ir įdiegti, eikite į „Settings“, tada „Windows Update“ ir spustelėkite „Check for Updates“.

Visą išsamią informaciją apie atnaujinimą rasite čia.

11 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    Žodžiu per metus laiko gaaaaal sureguliuos …

  2. newdiamond parašė:

    galetu netaisyti jie Windows…tada veiktu normaliai

  3. Lovelasas parašė:

    Nu man viskas veikia puikiai. Kazkokius bugovus win10 turejau, ant kuriu nepasileido keli zaidimai, persidiegiau Win11 pirma karta ir viskas veikia kuo puikiausiai. Jau pripratau.

  4. ReaLm parašė:

    šiaip pc buildų yra daug, vieniems kažką pataiso, kitiems kažką supisa… istorija be galo…

  5. bugism parašė:

    3 laptopai ir stacionaras su Win11 veikia viskas puikiai jokiu problemų nuo jų atsiradimo.

  6. iTroubl3 parašė:

    O aš visai norėčiau WIN11 tik geležis per sena, neleidžia atnaujint ant senolio i7 4770k 😀

  7. Mage-7 parašė:

    Išbandyta (nėra Tpm ir CPU nepalaikomas) – atsinaujina be problemų, svarbu architektūra, kad atitiktų ir OS kalba ant dabartinės sistemos ir abiejų ISO.
    Gaunu Update ir t. t.

  8. aiwaris parašė:

    to iTroubl3
    labai puikiai viskas veikia kad ir pc nepalaikomas jau N kompu senu taip atnaujinau update viskas ok ir pan kitaip jokio skirtumo nuo jai ir pc oficialiai palaikomas ir pats tokius win11 naudoju nes man nereikalingi bereikalingi procecai pvz tpm shit ir kas su tuo susyja siaip mano pc palaiko sitas nesamones no prob del to.

  9. iTroubl3 parašė:

    Na tada reikia pabandyt atsinaujint 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.