„Windows 11“ greitai turėtų leisti reguliuoti RGB apšvietimą be papildomų programėlių

Daugiau jokių „Corsair iCUE“ ar „Razer Synapse“ jeigu „Windows 11“ gaus universalų sprendimą RGB apšvietimui valdyti. Dabar „Microsoft“ kuria universalią RGB valdymo funkciją, kuri perimtų šią pagrindinę užduotį iš trečiųjų šalių programinės įrangos, kurios dažnai reikia periferiniams įrenginiams.

Buvo pasidalinta keliomis ekrano nuotraukomis iš ankstyvųjų „Windows 11“ versijų, kurios rodo, kad ši galimybė netrukus gali būti prieinama kompiuterinių žaidimų žaidėjams. Nauja personalizavimo parinktis atsirastų „Windows“ meniu, kad būtų galima valdyti išorinės įrangos, pavyzdžiui, žaidimų klaviatūros, pelės ar ausinių, apšvietimą.

Galimos parinktys apimtų ryškumo, apšvietimo efekto tipo arba, svarbiausia, spalvos keitimą. Kaip matyti iš ekrano nuotraukų, šios parinktys būtų prieinamos visai prie USB jungiamai aparatinei įrangai, net „Elgato Stream Deck“.

Šiuo metu nėra patvirtinimo, ar šios parinktys taip pat palaikytų pagrindinės plokštės ir vaizdo plokštės RGB, tačiau techniškai tai taip pat turėtų būti įmanoma. Tačiau tam gali prireikti papildomo operacinės sistemos kūrėjų komandos dėmesio.

Reikėtų pridurti, kad „Microsoft“ dar nepatvirtino, kad šios funkcijos apskritai veikia, todėl nežinomi šios funkcijos įtraukimo į viešą „Windows 11“ operacinės sistemos versiją terminai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.