„Windows 11“ pradės rodyti vandens ženklus sistemoms, kurios oficialiai nepalaikomos

„Microsoft“ gali pristatyti keistą funkciją, apie kurią pirmą kartą prabilo praėjusiais metais. Po 2023 m. sausio mėn. „Windows“ atnaujinimo kai kurie „Windows 11“ naudotojai pranešė, kad jų darbalaukyje pasirodė vandens ženklas, įspėjantis apie netenkinamus minimalius sistemos reikalavimus. Kai kurie naudotojai praneša, kad „Microsoft“ siūlo grįžti prie „Windows 10“.

Griežti „Windows 11“ sistemos reikalavimai sulaukė kritikos dėl to, kad oficialiai nepalaikomi senesni procesoriai nei „Intel 8th Gen“ („Coffee Lake“), „AMD Zen+“ arba „Zen 2“. Pagrindinė priežastis – „Microsoft“ nori užtikrinti, kad kiekviena „Windows 11“ sistema turėtų TPM 2.0 apsaugą.

Tačiau bendrovė iki šiol netrukdė naudotojams įdiegti naujausios operacinės sistemos į kompiuterius turinčius net senus 6 kartos „Intel“ procesorius. Dar praėjusį pavasarį buvo pranešimų, kad atsiras vandens ženklas, įspėjantis tuos, kurie naudoja „Windows 11“ kompiuteriuose, kurių specifikacijos yra žemesnės nei oficialios, ir, atrodo, šie įspėjimai jau pasiekė pirmuosius naudotojus.

5 Komentarai

  1. Darbdavys parašė:

    geras video i tema https://youtu.be/AmGk-AAo3EQ DEBLOAT and OPTIMIZE a Custom Windows 11 ISO (for GAMERS and POWER users

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Geras gidas, tik komentaruose dar yra info ko geriau neišjungti ką YouTuberis rodo.

      Aš visada žadu susikurti ISO tokį patobulintą, bet kažkaip pasimiršta, o paskui jau kai reikia instaliuoti Windows, tai nebebūna laiko tuos pakeitimus daryti. Dabar reiks kokį vakarą užsiimt ir pasidaryti šiek tiek lengvesnių W11 instalą pagal šitą gidą.

  2. aiwaris parašė:

    to Daemon https://www.youtube.com/watch?v=OkkTZ9NRRcU N kartu jau rasiau ir gan senus pc aisku nepalaikancius win11 ir viskas oki no prob veikia viska kaip ir update.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.