„Windows 10“ sulaukė didžiulio atnaujinimo

„Windows 10“ vartotojai sulaukė pirmo didelio operacinės sistemos atnaujinimo. Šis atnaujinimas turi pagerinti daugelį operacinės sistemos sričių bei padidinti spartą.

Naudojantys „Windows 10“ priklausomai nuo jų atnaujinimo pasirinkčių atnaujinimą gaus lapkričio mėnesį. Su šiuo didžiuliu atnaujinimu sulauksime pataisymų daugelyje sričių. Bene svarbiausi iš jų yra spartos padidinimas, tūkstančių partnerių atnaujinta tvarkyklių bazė bei pagerintas suderinamumas. Su atnaujinimu „Windows 10“ startuos 30 % greičiau nei „Windows 7“ operacinė sistema abi jas naudojant tame pačiame kompiuteryje. Padaryti pakeitimai palies ir „Cortana“, taip bus išplėstas balsu gebančio bendrauti asistento funkcionalumas, taip pat pagerinta „Microsoft Edge“ sparta bei sauga.

Teigiama, kad su šiuo atnaujinimu „Windows 10“ taps labiau subrendusia operacine sistema ir pasitaikantys nesklandumai turėtų būti daug retesni.

8 Komentarai

  1. daimonass parašė:

    Kas nors girdėti apie sp1?

  2. samanius1124 parašė:

    girdejau sparta +200%, o gal net visi 400% 😀

  3. Katonas parašė:

    Pats daug ką rašau, bet dar daugiau užmirštu ką skaičiau ar rašiau. Kažkur smegeninėj lyg tupi informacija, kad nebebus dabar SP, nes atsisakys jų Microsoft, bus tiesiog didesni atnaujinimai ir tiek, gal ir klystu.

    P.S. tingiu googlinti 😀

  4. PauliusP parašė:

    Katonas > man irgi galvoje ta pati mintis, matyt abu skaitėme. Tuo pačiu Win10 gali tapti paskutine OS bei „product as a service“, kuri bus nuolat naujinama, bet nekuriamos naujos versijos.
    Manau, kad dėl 30%, 200-400% tai š malimas. Palauksim nepriklausomų benchmarkų 🙂

  5. Atavar parašė:

    service packu tikrai nebus. Atnaujinimai eis tolygiai, retkarciais bus isleidziamas naujas buildas (10586 dabar isejo) kuris akumuliuos visus buvusius atnaujinimui, plius bus kazkokie radikalesni pokyciai.

  6. procc parašė:

    Cia ne "atnaujinimas", o beveik sistemos perrasymas, kuri padaro pati sistema, o senus windows sukelia i papke windows.old …

  7. zirnis parašė:

    dabar naujinantis is 8.1 win susimes sita win10 versija?

  8. Katonas parašė:

    Manau, kad taip

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.