Xbox 360 Kinect peržengė 1 milijono parduotų vienetų ribą

Programinės įrangos gigantas Microsoft su džiaugsmu pranešė, kad praėjus 10 dienų nuo starto Jungtinėse Amerikos Valstijose ir porai Europoje, Xbox 360 priedo Kinect buvo parduota kiek daugiau nei 1 milijonas vienetų.

Microsoft tikisi, kad iki šių metų pabaigos sugebės parduoti apie 5 milijonus Xbox 360 Kinect valdymo prietaiso vienetų. Tai gali pavykti, nes po lapkričio 20 dienos Kinect bus startavęs praktiškai visose svarbiausiose rinkose.

Pardavimus skatina ir žinios, kad 2011 metais pasirodys Forza Motorsport ir Star Wars serijos žaidimai, kurie bus suderinti su Xbox 360 Kinect. Dabartiniai žaidimai yra daugiau skirti šeimai, o ne užkietėjusiems žaidėjams, kurie yra pratę prie Halo, Gears of War ar Forza vardų.

Sony tuo tarpu pranešė, kad praėjusį mėnesį pasauliniu mastu pardavė kiek daugiau nei 5 milijonus Move valdymo pultų. Nors kompanija teigia, kad sėkmę lėmė aiškus skirtumas nuo Nintendo Wii ir Xbox 360 Kinect siūlomų valdymo ypatybių, iš tiesų viską lemia kaina. Xbox 360 Kinect už Atlanto kainuoja 200 JAV dolerių, kai pilna Move pakuotė vos 100 JAV dolerių.

4 Komentarai

  1. Storasis parašė:

    Nu vo, snipas namuose. Koks nors microsofte pedofilas stebi ir fappina, ziuredamas kaip jusu vaikai zaidzia

  2. aiboforcen parašė:

    prajuokinai storasis :DD

  3. Augustazz parašė:

    Storasis, tiesiai į taikinį. Pribaigei 😀

  4. Beady parašė:

    Lai ziuri ir fappina ne nuogi tie vaikai zaidzia ir ne vien vaikai zaidzia. Vienas dalykas yra stebeti kitas fiziskai tai daryti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.