„Xbox One“ neatsilieka – taip pat peržengia 1 milijono parduotų vienetų ribą

„Microsoft“ patvirtino, kad atliko tokį patį žingsnį, kokiu prieš savaitė galėjo pasigirti varžovė „Sony“. Per 24 valandas po starto, įvykusio lapkričio 22 dieną Europoje, JAV, Australijoje ir Brazilijoje, „Microsoft“ pardavė daugiau nei vieną milijoną naujos kartos konsolės vienetų.

Tokie „Xbox One“ pardavimai nulėmė sėkmingiausią „Xbox“ startą per visą šio vardo istoriją. Palyginimui, tą pačią mėnesio dieną startavusio „Xbox 360“ iki metų pabaigos buvo parduota tik 1,5 mln vienetų. Aišku, reiktų pažymėti, kad prieš septynis metus „Microsoft“ turėjo problemų su „Xbox 360“ gamyba. Pastaroji visu tempu pradėjo veikti tik praėjus 69 dienoms nuo oficialaus konsolės išleidimo.

Tikimąsi, kad iki finansinių 2014 metų pabaigos bus parduota apie penkis milijonus „Xbox One“ ir „PlayStation 4“ konsolių kartu sudėjus. Tiesa, PS4 kol kas dar nestartavo Europoje. Tai įvyks jau šį penktadienį.

9 Komentarai

  1. GK parašė:

    5M is kuriu kokia 3,5M bus parduota PS4,ir net gi gal ddar daugiau,reikejo bent pamineti kad PS4 startavo tik amerikoje o xboxone visose didziausiose rinkose.PS4 laukia 2,3M vien tik vienoje parduotuveje.tad jeigu ispildys visus norus tai gali ir vien PS4 parduoti 5M ir net neizengus i savo salies rinka.

  2. BC00 parašė:

    Parašyta, kad PS4 dar nestartavo EU. Neturėtų būt sunku susigaudyt, kad jau platinama JAV.

  3. Maariux parašė:

    Tikri geimeriai tures abi konsoles. Ir tik fanbojai rekaus kad viena ar kita geresne.
    Kaina tikrai nera didele, ir uz 2 konsoles sumokesi kaip uz low/mid end pc.

  4. GK parašė:

    tai kad PS4 tik ir startavo amerikoje,niekur kitur,tai koks cia dar neatsilikimas.xbox startavo 13 saliu,PS4 vos dvejose.ziuresim kokie skaiciai bus kitu metu vasari,kada jau PS4 bus startavusi visur.

  5. Santechnikas parašė:

    Bet tu ir glušas GK

  6. GK parašė:

    man atrodo kad glusas tu ir kas cia rase.pirmiausia ps konsoles visada pasirodydavo japonijoje,(tad prie ko cia jav ar kas susigaudo ar nesusigaudo)o tada visur kitur,bet pagal straipsni ir bc00 komentara,kad nesidomi sia konsole turi is oro suprasti kur kas ir kaip 🙂 tik aisku viena,kad europoje ju nepardavinejo 🙂 taip pat,nera konkretesniu duomenu.ziuresim kaip xbox "neatsiliks" po starto 28-29 dienomis 🙂 vis gi 2 nera lygu 13 kad nebutu atsilikimo 🙂

  7. barbossa parašė:

    GK – tavo noras iskelt ps4 matomas visiems,bet noras pasidoryt troliu tai man visiskai nesuprantamas
    Jei pasidometum,tai X1 daug kur neisleistas,bet speju tu to "nezinai"
    Abejoju ar tu turi Sony akciju,tad tavo nesveikas noras palot ant X1 yra ne kas kita kaip fanbojiskumo irodymas
    Zmones zaidzia geimus,ne konsoles ar ju pavadinimus,ir konsoles renkasi del ekskluzyvu skirtu vienai ar kitai konsolei
    Asmeniskai ps4 neturi nei vieno geimo kol kas del kurio noreciau pirkti ps4,tad tiek ziniu,gero trolinimo apie nieka ir linkiu dar daugiau smailu pridet i viena posta,gal nors cia sugebesi "neatsilikt" 😉

  8. GK parašė:

    kur cia trolinimas ar PS4 konsoles aukstinimas? ar trolinimas tame kad PS4 isleistas 2 salyse,o xbox 13 ir kad jas lygina?tada taip,trolinimas 😀 taip,smailai didziausia ispudi netroliams palieka 😀

  9. Dephy parašė:

    To Maariux
    Lietuvoj kaina ir xbone ir ps4 bus +-3k litu… uz 3k litu gali susimest highenda…kuris des i skudurus ir ps4 ir xbona.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.