„Xiaomi MI 6“ – premium klasės flagmanas, kurtas septynerius metus

Privati Kinijos kompanija „Xiaomi“ atrodo ruošiasi užkariauti rinką siūlydama ne tik puikios kokybės telefonus už prieinamą kainą, bet ir žengia į premium klasės išmaniųjų telefonų teritoriją su balandį pristatytu MI 6, savyje turinčiu kone visų naujausių funkcijų mišinį. Tai, galima sakyti, tiesioginis konkurentas „iPhone“ ir „Samsung  S8“ telefonams, tik kainuojantis perpus pigiau.

„Xiaomi Mi 6“ korpusas – 3D stiklo ir keramikos su plieniniu rėmu, išlenktas ir atsparus aptaškymui, po 5,15 colio IPS LCD 1080p rezoliucijos ekranu slepiantis naują galingą aštuonių branduolių „Snapdragon 835“ procesorių su visiškai nauja „Kryo 280“ mikroarchitektūra, 6 GB operatyviosios ir 64 GB vidinės atminties.

Galinėje pusėje randame visiems naujiems išmaniesiems telefonams privalomą funkciją – dvigubą 12 MP „Sony IMX386“ kamerą su f/1.8 ir f/2.6 židinio nuotoliu. Asmenukėms skirta 8 MP priekinė kamera, gebanti įrašyti 1080p@30fps video įrašus. Viską varo 3350 mAh ličio polimerų akumuliatorius, kuris, pasak gamintojo, turėtų atlaikyti 80 valandų, arba 17 valandų pokalbių, 12 valandų naršymo internete arba 13 valandų video peržiūrų. Šiame modelyje gamintojas siekdamas atsparumo vandeniui (splash resistant) atsisakė 3.5mm audio jungties (bet į komplektaciją įtraukė jos adapterį) ir atminties kortelių lizdo, taip sukurdami simetrišką dizainą.

Taigi, MI 6 – tai galingiausias „Xiaomi“ išmanusis telefonas, kuris dabar kainuoja 383 €.


26 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    Kadangi Xiaomi nuo vakar oficialiai Lietuvoje, galvoju pats isigyti ju telefona.. Nors kol kas tik keturis modelius parduoda, bet su laiku manau atsiras ir daugiau.

    https://www.telia.lt/privatiems/telefonai/xiaomi

  2. Maariux parašė:

    Vidus gal ir 7 m projektuotas, bet išorė tai galaxy kopija 🙂

  3. newdiamond parašė:

    7 metus projektuoti staciakampi….ar jie cpu su gpu projektavo kur padeti 😀
    Smart telefonu rinka darosi iskreipta konkreciai…

  4. Mindaugas Klumbis parašė:

    Šiaip atrodo geras telefonas, bet asmeniškai lipa iš kainos rėmų, kurios pasiryžęs už telefą mokėt.

  5. Nukainotas parašė:

    Man tobulas telefonas būtų su OLED ekranu (užtektų 1080p), gera kamera (kad prietemoj fotografuotų neblogiau negu S7), 4GB ram, normalesniu akumuliatoriumi, o visa kita gali būti vidutiniškai.

  6. Atavar parašė:

    Jei reikalingas normalus 4G internetas – praktiskai bevertis aparatas Europai. Nes kaip ir 99% kinietisku telefonu nepalaiko LTE 800MHz

  7. SarzzeR parašė:

    Gal ir gerai, kad Telia tapo Xiomi atstovais, bet aš vis tiek pirkčiau iš http://gearbest.com/, nes ten – pigiau. 🙂

  8. bronius parašė:

    Naudoju 7men xiaomi mi4c, gyvent galima, jeigu sugebi pasitvarkyti programine iranga… Mokejau 104eur, gera gelezis, ekranas ir tiek…

  9. zirnis parašė:

    telia kainytes, tai kosmosytis 😀 note 2 kaina eina ~350EUR siu atsiuntimu, telia kaina -799 😀

    Virs metu naudoju xiaomi mi4, su siuntimu kainavo 150EUR, SD801 cipas ir siai dienai puikiai sukasi, dar eina soft atnaujinimai, nors telefonas isleistas pries 3 metus 🙂 Dabar galvoju apie Mi5s

    • Guja parašė:

      zirnis-o kaip kamera Xiaomi Mi 4?Ieškau telefono su kuo geresne kamera iki maždaug 180eu..Yra dar variantas Xiaomi Redmi Note 4,tačiau ko gero Mi 4 kamera vis tik geresnė..

  10. zirnis parašė:

    kamera nuotraukoms visai gera , mano FDD-LTE variantas turi Sony IMX214 sensoriu, zinau, kad buna ir su Samsung sensoriais, turbut 3G ar TD-LTE variantai.

    Nebesiulyciau pirkti Mi4, nes kiek randu, tai tik 16GB versijas pardavineja. Antra jo sharp gamintas ekranas yra trapus, pats pries pora dienu ji sugadinau sutrenkes/suspaudes i turekla..

    Mi5 kainuoja apie 200EUR, 3GB/64GB atminties, SD820 cipas, turesi ir vietos ir praeitos kartos flagmanu sparta ir padoria kamera

    • Guja parašė:

      Na,ačiū atsakymą-padėjai apsispręsti..nepirkti.Esu radęs pigiai tą Mi4,kuriam prieš tai būtent stiklas buvo keistas..Taigi kaip ir sakai ekranas šio modelio-silpna vieta..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.