„Xiaomi“ pristatė biudžetinį „Redmi 4A“ telefoną

Rasti mažiau 100 eurų kainuojantį „Xiaomi“ išmanųjį telefoną nėra itin paprasta – šis Kinijos gamintojas linkęs orientuotis į kiek brangesnius modelius. Visgi, viena paskutinių naujienų – „Redmi 4A – kainuoja būtent panašiai tiek arba net kiek mažiau.

Šis biudžetinis telefonas pasižymi keturių branduolių „Qualcomm Snapdragon 425“ procesoriumi, galinčiu pasiekti 1,4 GHz dažnį ir „Adreno 308“ grafikos posistemiu. 5″ įstrižainės, spėjame IPS tipo, ekrano rezoliucija siekia 1280 x 720 taškų, į vieną colį pakliūnant 296 pikseliams. Gamintojas nepašykštėjo 2 GB operatyvios ir 16 GB vidinės atminties, kurią galima maksimaliai išplėsti dar 128 GB papildomos kortelės pagalba. Nieko nestebina, kad priekyje integruota 5 MP, o nugarinėje dalyje 13 MP kameros. Tai dvi SIM korteles priimantis telefonas, turintis 4G tinklą, 3120 mAh nepašalinamą bateriją bei naudojantis MIUI 8 operacinę sistemą.

„Redmi 4A“ išankstiniai užsakymai priimami jau dabar, kainai už auksinės spalvos modelį nesiekiant 98 eurų.

xiaomi-redmi-a4

7 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Kas naudojate „Xiaomi“ – esate patenkinti? 🙂

  2. Povilas parašė:

    Uzsisakiau redmi note 4, bus matyt :)))

  3. egliosha parašė:

    Turiu Redmi 3, didžiausias privalumas – akumuliatorius. Mokėjau 160€ (bet yra ir pigiau), lyginant su žinomais prekės ženklais toj pačioj kainų kategorijoj nelabai ką nupirksi su tokiom specifikacijom. O jeigu užsilenks/sudaužysiu/pamesiu nebus gaila nusipirkt kitą už tą pačią kainą.

  4. ziogzzz parašė:

    i kluba ir dauzom po Redmi 3 kas vakareli 😉

  5. bugslalaila parašė:

    Man atrodo, kad šis aparatas – abėjotinas. Senasis Redmi 3s 2/16 kainuoja panašiai, kaip ir ši „naujiena“, bet, panašu, kad 3S – geresnis. Pirmiausia, 4A su SP 425 gavo Adreno 308 grafinį posistemį, kuris, panašu, bus iš numirusių prisikėlęs Adreno 305 nežymiai kilsteltais dažniais. Antra, baterija – ji ženkliai mažesnės talpos.
    Aišku, tiems, kam nepatinka 4A, gali imti 4, bet jis žymiai brangesnis ir vos geresnis už 3S.
    Nėra tiksliai aišku su kita periferija, bet labai abejoju, kad ji juntamai pagerės.
    Šį kartą jokio jokio šuoliuko nebuvo 🙁

    Pats turiu Redmi 3S 2/16 versiją. Vienintelis trūkumas – MIUI (imho). GUI, kaip iOS. Būtų puiku, jeigu 3S sulauktų CM.

  6. bronius parašė:

    Turiu 2sav xiaomi mi4c, pliusai: kaina(100eur), labai kokybiskas surinkimas, medziagos, puikus ekranas, tikrai nebloga kamera, pakankamai nasi gelezis (Sd 808)… Pagrindinis minusas- programos, o gal tiksliau pati MIUI operacine sistema, is 16gb vidines atminties mate tik 9,5GB, reikejo internete ieskot, kaip susitvarkyt, perrasyt ir pan ir dar keli labai nemalonus nuansai… Siaip 6,5/10, jeigu viskas butu veike is dezutes, taip kaip dabar (kaip aptvarkaiu) butu 8,5/10… Ar kam rekomenduociau? Nelabai, nebent tiem kas nusipirke device dar pasiruose su juo krapstytis…

    Is aliexpress pirkau, nuo apmokejimo ir tel gavimo i rankas gavosi lygiai 14 dienu 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.