Pristatytas naujasis „OnePlus 3T“

Ne taip jau seniai (2016 boneplus-3t-soft-gold-1-840x560irželį) „OnePlus“ pristatė savo naujausią plačiai išdiskutuotą išmanųjį telefoną flagmaną „OnePlus 3“. Turintis pilnai metalinį korpusą, žudikiškas specifikacijas ir puikią programinę įrangą, „OnePlus 3“  greitai tapo vienu geriausių telefonų 400 dolerių kategorijoje.

Kaip ir su visais išmaniaisiais telefonais, taip ir čia, dar buvo vietos tobulėjimui, ir „OnePlus“ tikisi, kad naujasis flagmanas pritrauks dėmesį tų, kurie iš „OnePlus 3“ norėjo daugiau, nei jis siūlo. Aukščiausios kokybės aliuminio dizainu, sustiprintomis specifikacijomis ir prieinama kaina „OnePlus 3T“ siekia tapti geriausiu prieinamu flagmanu.

Kaip ir buvo galima nuspėti, „OnePlus 3T“ nelabai skiriasi nuo buvusio kompanijos flagmano. Šis modelis pasikliauja „OnePlus 3“ sėkme ir siūlo pagrindinės techninės ir programinės įrangos atnaujinimus, kuriuos, kaip sako „OnePlus“, įkvėpė aktyvios „OnePlus“ bendruomenės atsiliepimai.

Galbūt didžiausi skirtumai tarp „OnePlus 3“ ir „OnePlus 3T“ dizainų yra naujas spalvinis pasirinkimas. „OnePlus 3T“ dabar galimas vadinamosios Gunmetal ir Soft Gold spalvų, kurie bus galimi netrukus prasidėjus pardavimams.

Daugiau išvaizdoje skirtumų nelabai ir yra, kas labai nestebina. „OnePlus 3“ pasirodė tik birželį ir buvo visiškai perprojektuotas nuo pirmtako „OnePlus 2“. Taigi, dauguma skirtumų slypi telefono viduje.

Ekranas                5.5-inch Optic AMOLED ekranas 1920 x 1080 rezoliucija, 401ppi Corning Gorilla Glass 4
Procesorius        2.35GHz Qualcomm Snapdragon 821
GPU Adreno 530
RAM 6GB LPDDR4
Atmintis               64 arba  128GB (tik Gunmetal variante)

UFS 2.0

MicroSD               Nėra
Jungtys

 

USB 2.0, Type-C

Dviguba nano-SIM

3.5 mm audio jack

Audio                    Garsiakalbiai : nukreipti į apačią

Mikrofonas: dvigubas su triukšmo slopinimu ual

Kameros Pagrindinė: 16MP Sony IMX 298 jutiklis, 1.12μm, f/2.0 diafragma, OIS, EIS, veidų atpažinimo autofokusavimas

Priekinė: 16MP Samsung 3P8SP jutiklis, 1.0μm, f/2.0 diafragma, fiksuotas fokusavimas

Jutikliai 

 

Pirštų antspaudų, holo daviklis, akselerometras, giroskopas, artumo, aplinkos šviesos, elektroninis kompasas
Ryšiai Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac

Bluetooth 4.2

NFC

Akumuliatorius

 

Neišimamas 3,400mAh

Dash Charge (5V 4A)

Operacinė sistema OxygenOS paremtas Android 6.0.1 Marshmallow
Spalvos Gunmetal

Soft Gold

Dydis ir svoris 152.7 x 74.7 x 7.35mm

158g

Goneplus-3talima sakyti, kad dėka atnaujino procesoriaus ir akumuliatoriaus dydžio, „OnePlus 3T“ yra gyvesnė, ilgaamžiškesnė „OnePlus 3“ versija. Telefone rasite naują „Qualcomm Snapdragon 821“ su 2,35 GHz procesoriumi ir 6GB LPDDR4 operatyviosios atminties. Kompanija teigia, kad tai padės pagerinti bendrą įrenginio efektyvumą ir pakylės jį į kitą lygį.

Kartu su šiuo atnaujinimu, „OnePlus 3T“ turi 13 % didesnį neišimamą akumuliatorių, kuris palaiko Dash Charge technologiją.

Kitas pasikeitimas yra ir atnaujintas priekinės kameros jutiklis. Prieš tai buvusiame flagmane buvo sumontuotas 8 MP „Sony IMX 179“ jutiklis, „3T“ turi jau 16 MP „Samsung 3P8SP“ jutiklį su 1.0μm pikselio dydžiu ir f/2.0 diafragma. „OnePlus“ pažymi, kad fotografuojant prie mažo apšvietimo 16 MP priekinis jutiklis protingai suderins pikselius surenkant daugiau šviesos ir sumažinant triukšmą, ko pasekoje nuotrauka bus aiškesnė ir spalvingesnė.

Teigiama, kad 64 GB „OnePlus 3T“ versija kainuos 439 €, 128 GB – 479 €.

6 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    telefonas uz mano puses pasato kaina….keistas kryptis visoje sitoje kapitalizmo mesmaleje

  2. algiz parašė:

    Turiu Oneplus3 tai galiu pasakyti puikus telefonas (pries tai turetas Samsung Note4) tai uz 399eu kaina manau geresnio varianto neimanoma buvo ir tiketis, atlieka savo darba puikiai. O dar svarsciau ar imti S7 edge+… visa laime, kad apie sito isigijima internete suzinojau 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.