„Xiaomi Redmi 5/5 Plus“ bus išleidžiami gruodžio 7 dieną

Tie, kas laukia naujų „Xiaomi Redmi“ telefonų tą turės daryti nebeilgai. Nauja „Redmi“ karta pasirodys po savaitėlės – gruodžio 7 dieną. Kaip pastebėjote naujienos pavadinime, didysis „Redmi“ bus vadinamas nebe „Note“, o „Plus“. Mes tikrai negalėtume atspėti, kur buvo nusižiūrėtas toks pavadinimas didesniam telefonui.

Kol kas galutinių „Redmi 5“ ir „Redmi 5 Plus“ specifikacijų gamintojas neatskleidžia, bet šis tas jau žinoma. Abu telefonai turės 18:9 kraštinių santykio ekranus. Didesnis, veikiausiai, 5.99 colio su 2160 x 1080, o mažesnis 5.7 colio su 1440 x 720 rezoliucija. Kainų prasme kažkokios gairės yra tik su mažesne „Redmi 5“ versija. Toks telefonas turėtų kainuoti apie 130 €. Žinoma ir „Redmi 5“ baterijos talpa, ji bus 3200 mAh. Kokios sisteminės mikroschemos varys telefonus turėtume sužinoti artimiausiu metu, o gal tik išleidžiant telefonus. Šią sritį gaubia labai daug gandų, tad geriau palaukime oficialios informacijos. Abu telefonai gaus „Android 7.1.2“ versijas su MIUI naudotojo sąsaja.

15 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    tai kad abi foto siaip skiriasi 🙂

  2. Daimonass parašė:

    Gaila.. Man abu per dideli. Noriu gero 5′. Ir ne didesnio..

    • Minde parašė:

      man priesingai. Labiausiai tinkantis yra naujas Syno Xperia. Turiu Huaway mate pro 10, tai per siauras, net nepatogu ranku laikyti. O ka kalbeti apie narsyma internete.

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Man irgi nepatinka ta nauja 18:9 mada, kas per šūdas. Telefonas ilgas ir siauras, kam šovė į galva, kad tai gera idėja. Tas pats 5.5 18:9 bus siauresnis nei įprastas dėl ko sumažės klaviatūra laikant stačiai.

    • newdiamond parašė:

      xiaomi redmi 4x jeigu nesivaikai paskutiniu madu ir brangiausiu kainu 😀

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Paimtas tėvui šią savaitę, pirmasis žmogaus išmanusis . Dar naudoja mygtukinį. Pažiūrėsim kaip seksis jam.

        • newdiamond parašė:

          oho papasakok kaip sekesi priprast, nes toks upgrade vyresniam zmogui sakyciau didelis skirtumas

          • Mindaugas Klumbis parašė:

            Kai dabar su juo negyvenu tai mažai ką ir papasakot galėsiu. Jei nesudaužys susinervinęs bus gerai 😀

            Šiaip nebūtų jis pirkęs, bet reikia Skype jam su draugais ir broliu užsienyje pašnekėt, o intiko namuose nesiveda, nes poreikio nėra plius užmiestis.

          • neblogai parašė:

            Svarbiausia aišku kad būtų lietuvių kalba. O toliau- mamą naudotis išmokiau parašydamas 20 ar 30 užduočių (vėliau gal daugiau buvo tų užduočių kombinacijų), su sprendimais kitame lape, ir liepiau kas dieną po užduotį vykdyt ir siųst man įrodymą (pvz el. laiškus, ekrano nuotraukas ir t.t.). Viską daugmaž išmoko, o ko ne- esant poreikiui gali tame pačiame užduočių lape susirast ir atsišviežint žinias:)

    • zirnis parašė:

      mazu xiaomi turbut niekada nebus, nes ju rinkose to nereikia. Ar kiti norite 3.15″ telefonu is 2011 metu ? 😀

      Pvz man galaxy s8 yra idealaus dydzio telefonas, didesnis ekranas visai gerai, maziau remo ir ekrano daugiau, kalbant apie sena formata – 5.2″ idealu.

  3. zirnis parašė:

    Xiaomi naudojau pora metu, prijauciau, bet siti redmi 5 ir 90 proc. pries tai stampuotu ju telefonu man yra be rysio, nei vieno all around modelio nera isleista.

    Visiem kazko pagaileta, arba isvis tik akcentuota viena savybe ir viskas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.