Z590 serijos pagrindinių plokščių kainos tikrai nenudžiugins

MSI ir ASUS atskleidė, kokios bus rekomenduojamos jų Z590 serijos pagrindinių plokščių kainos. Pažvelgus į sąrašus galima ir žagtelėti, bet, panašu, kad dabar yra tokia realybė. Su kiekviena produktų karta gauname vis didesnes ir didesnes kainas.

MSI pateiktame sąraše matome, kad jų brangiausia Z590 pagrindinė plokštė kainuos 999 €. Tai yra Z590 GODLIKE modelis. Kompanija taip pat turės ir įperkamesnių Z590 pagrindinių plokščių. Pavyzdžiui, Z590-A PRO modelis kainuos 185 €, už Z590 PRO WIFI teks pakloti 205 €. Kitas kainas galite pamatyti lentelėje. Z590 pagrindinių plokščių kainas lyginant su esamomis Z490 kainomis matome ~50 € padidėjimą kiekvienam modeliui.

Bendrai paėmus, ASUS Z590 pagrindinių plokščių kainos panašios kaip ir MSI. Pigiausias PRIME Z590-P modelis kainuos 201 €, sekantis žingsnis yra TUF GAMING S590-PLUS, šios pagrindinės plokštės kaina bus 239 €. ASUS taip pat turi ir labiau premium modelių. ROG MAXIMUS XIII EXTREME GLACIAL pagrindinė plokštė kainuos net 1516 €. Likusias sumas galite pamatyti lentelėje.

4 Komentarai

  1. adex parašė:

    yra koks nors racionalus paaiskinimas del ko vertetu pirkti tas mb uz 1k ar 1.5k, kad jas realizuoti pavyktu kazkaip ko nebutu galima padaryti su plokstemis uz 300-500?

  2. SoTOP parašė:

    Pačios geriausios dažniausiai yra riboto leidimo ir skirtos LN2 turbintojams. Su jomis gal procentu daugiau išspausi iš procesoriaus, bet kai žmonės siekia rekordų tas procentas svarbu.

    Visiem kitiem praktiškai nėra prasmės pirkti kažką geriau nei pigiausia padori motininė, ypač kai automatinis turbinimas veikia vis geriau, o gamintojai palieka vis mažiau vietos turbinimui keldami dažnius.

  3. kernelis parašė:

    Kuo daugiau moki, tuo labiau cringe pavadinima motkes gauni 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.