ASUS praneša apie žaidėjams skirtą „ROG Rapture GT-AXE11000“ maršrutizatorių

ASUS ruošiasi išleisti naują, žaidėjams skirtą, maršrutizatorių – „ROG Rapture GT-AXE11000“. Šis router‘is palaiko Wi-Fi 6E standartą ir čia būtent reikia atkreipti dėmesį į „E“ raidę. Tai yra pirmasis maršrutizatorius palaikantis šį standartą.

„ASUS ROG Rapture GT-AXE11000“ teoriškai gali duomenis siųsti 11 000 Mbps sparta, tokią galimybę suteikia Wi-Fi 6E standarto palaikymas, kai gaunama suminė duomenų pralaidumo sparta sudėjus tris dažnių juostas: 2,4 GHz, 5 GHz ir 6 GHz. Čia yra įdomi 6 GHz dažnių juosta. Ji užtikrins dar didesnę spartą žaidžiant, be to, joje nėra daug triukšmo, kas irgi gerina situaciją su bevieliu ryšiu. 6 GHz dažnių juostoje bus papildomi 7 greiti 160 MHz kanalai. Bevieliam ryšiui užtikrini maršrutizatorius iš viso turi aštuonias antenas.

Maršrutizatorius taip pat turi ir tipines WAN ir LAN jungtis. WAN jungtis yra 2,5 Gbe standarto, o tai leis duomenimis užmaitinti Wi-Fi 6E tinklą. LAN jungtys yra 1 Gbe standarto, jų iš viso keturios. „ROG Rapture GT-AXE11000“ dar turi dvi 3.2 USB jungtis.

„ROG Rapture GT-AXE11000“ varo 4 branduolių procesorius, o šalia yra 1 GB DDR operatyvioji atmintis. Maršrutizatorius palaiko MU-MIMO, OFDMA ir „Beamforming“ technologijas. ASUS taip pat nepamiršo ir RGB apšvietimo.

„ASUS ROG Rapture GT-AXE11000“ maršrutizatorius bus išleidžiamas šį mėnesį ir kainuos apie 550 €.

2 Komentarai

  1. bugslalaila parašė:

    Tikri geimeriai naudoja pigesnę alternatyvą:/LAN laidą )

  2. 1Xtra parašė:

    Atvesta tiesiai is Asus Rog Rapture :).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.