Žaidėjai su 3 GB vaizdo plokšte nebegali žaisti „Halo Infinite“

„Halo Infinite“ oficialiai reikalauja 4 GB VRAM atminties, tai patvirtino „Microsoft“ ir „343 Industries“ 2021 m. ir nuo to laiko tai nepasikeitė. Tie patys reikalavimai minimi ir „Microsoft“ parduotuvėje. Tačiau „Steam“ žaidėjai šios informacijos oficialiame specifikacijų sąraše neras.

Nereikia nė sakyti, kad kai kurie žaidėjai įsidiegė žaidimą nežinodami apie šiuos reikalavimus. Jie kaip minimalų reikalavimą mato GTX 1050 Ti arba GTX 1060, tačiau pastarąją galima įsigyti ir su 3 GB VRAM. Pasirodo, prieš mėnesį išleistame 3 sezono atnaujinime 3 GB vaizdo plokštės nebuvo visiškai užblokuotos. Daugelis žaidėjų vis dar galėjo paleisti „Halo Infinite“, nors buvo rodomos klaidos. Ypač daug naudotojų teigė, kad GTX 1060 3GB visai neblogai veikė esant žemiems nustatymams.

Deja, paleisti „Halo Infinite Season 3“ su 3 GB VRAM nebeįmanoma, žaidimas tiesiog neįsijungia. Tai reiškia, kad oficialių reikalavimų nebereikėtų laikyti rekomendacija, šio reikalavimo nebeįmanoma apeiti. Žinoma, nuo naujojo pataisymo išleidimo praėjo tik savaitė, tad gal kas nors galiausiai ras būdą kaip žaidimą naudoti su 3 GB VRAM.

3 Komentarai

  1. sqt3ris parašė:

    Tipo shared memory nepadeda, nesitiki 🙂

  2. RokasS8 parašė:

    Nu ir gerai, laikas sokti i naujus laikus, o ne uoloje gyventi

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.