Žaidėjas padavė į teismą „Bethesda“ dėl per daug įtraukiančio „Fallout 4“

Šiame pasaulyje absurdui ribų nėra, žaidimų kūrėją „Bethesda“ padavė į teismą už tai, kad „Fallout 4“ yra labai įtraukiantis ir sukėlė priklausomybę nuo šio žaidimo.

Niekam ne paslaptis, kad žaidimus bandoma padaryti kuo labiau įtraukiančius, kad juos kuo labiau žaistų ir pirktų, bet vienam rusui tai sukėlė problemų. Jis mano, kad žaidimas per daug įtraukiantis ir jam sukėlė priklausomybę. Jis be perstojo žaidė tris savaites dėl ko prarado sveikatą, darbą ir žmoną. Jis mano, kad žaidimų kūrėjas turėjo įspėti, kad „Fallout 4“ gali sukelti priklausomybę. Jeigu jis būtų matęs tokį perspėjimą, veikiausiai žaidimo pirkimą būtų atidėjęs šventiniam laikotarpiui kai turės daugiau laiko arba nebūtų visai jo pirkęs. Dabar žaidėjas iš Rusijos prašo 500 000 rublių kompensacijos, konvertavus į JAV dolerius tai visai kukli suma – apytiksliai 7000 $. 

11 Komentarai

  1. samanius1124 parašė:

    7000$ galetu ir duoti, bet ne grynais, o dovanu kupona pas daktarus:D

  2. itsunoshiyuga parašė:

    šiek tiek juokinga. prašo sumokėti už tai kad jis durnas. 😀

  3. SarzzeR parašė:

    Jei taip dalins pinigus, tai visi pradės duoti į teismą kūrėjus. Manau, kad nieko jis negaus. Suaugęs esi, tai pats kaltas, kad negali savęs kontroliuot. 🙂

  4. ziogzzz parašė:

    Cia tuomet galima duoti i teisma jei zaidimas neidomus ir nepateisino lukesciu, kiek bandziau pazaisti Fallout 4 , kazko jis man su senovine grafika neuzkabina…

  5. Katonas parašė:

    Kompanija geriau išleis milijoną, kad nesumokėtų tų 7000, nes jei sumokės bus sukurtas precedentas, o tada kiekvienas durnelis galės prašinėti pinigų už bet ką.

  6. GK parašė:

    oho,kokie komentarai 🙂
    gerai cia bethesda reklama pasidare 😀 jeigu kazkas ir negirdejo,tai jau isgirs 🙂
    puikiai piaro departmentas veikia 🙂

  7. Katonas parašė:

    Jei čia piaras tai tikrai juos į teismą reiktų paduoti. 😀

  8. Stipena parašė:

    Jiem nereikia reklamos tikrai. Žaidimas perdaug žinomas kad jį dar reklamuoti.

  9. SarzzeR parašė:

    Aš irgi manau, kad Fallout 4 ir taip gerai žinomas ir nereikia papildomo PR. Pritariu ir Katonui, geriau jie išleis milijoną, nei mokės. 🙂

  10. nemesis parašė:

    Tai vadinasi "demokratija". Į teismą tai į teismą, bet kol kaltės neįrodė, tol esi nekaltas. Nesugalvoju visiškai jokio rimto argumento tokios kaltės įrodymui. Privertė kažkas pirkti žaidimą? Žaisti? Privertė nežaisti? Viskas vyko laisva valia. Keista tik kad ne amerikono ieškinys, o ruso (jiems viskas turi būti įspėta: kad viryklė naudojimo metu gali būti karšta, mikrobangų krosnelėje negalima džiovinti plaukų, plovimo mašinoje nemaudyti katės ir t.t.).

  11. Jordan parašė:

    Na nežinau per tris savaites prarasti sveikatą ir dar žmoną kažkas neįtikėtino. Matyt kažkur seniau jau bėdos slypi ir jei tai ne pačių Bethesda darbas, tuomet žmogelis tiesiog surado kaip kažkam kitam primesti savo asmenines problemas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.