zzzPhone.com siūlo pačiam susikurti svajonių telefoną

Vartotojai, ketinantys pirkti naują „sumanųjį telefoną“, dažnai susiduria su problema, kuomet išsirinktas modelis neturi vienos ar kitos funkcijos su kuria jis būtų idealus pasirinkimas. Štai kompanija keistu ir kartu itin paprastu pavadinimu zzzPhone.comtokiems pirkėjams siūlo paprastą išeitį – patiems pasirinkti kokios funkcijos bus jų pirkinyje.

Pats zzzPhone telefonas turi tik kelias pagrindines ir nekeičiamas sąvybes – tai telefono korpuso konstrukcija, 3“ colių QVGA lietimui jautrus ekranas ir integruota Windows Mobile 6 Professional operacinė sistema. Nekeičiant kitų minimalių telefono specifikacijų, šį įrenginį galima įsigyti už 149 JAV dolerius.


Gan standartinis dizainas ir iš pirmo žvilgsnio nepatogus klaviatūros išdėstymas

Kompanijos tinklapyje užsukę pirkėjai, gali be didesnio vargo susikonfigūruoti būsimo telefono galimybes, pavyzdžiui pasirinkti įrenginyje esančios kameros pikselių matricos raišką iki 7 milijonų aktyviųjų taškų, mono ar stereo tipo garsiakalbius, net aparato spalvinę gamą. Norite 3G aplaikymo su priekine vaizdo kamera video pokalbiams – prašom!. Norite blykstės ir auto-fokusavimo funkcijos – prašom! Tai tik keletas iš daugumos parametrų, kuriuos galite laisvai pasirinkti ar turėti ar ne, taip susikonstruojant gerą funkcijų/kainos santykį turintį telefoną.


Telefono galinė dalis. Užrašas „Enjoy Digital Life“ išduoda, kad telefonas pagamintas Kinijoje

zzzPhone bendrovė telefonus gamina fabrikuose esančiuose Kinijoje, tačiau kompanijos atstovai tikina nesibaiminti, kadangi medžiagos naudojamos gamybai yra lygiai tokios pačios, kokias naudoja ir didieji telefonų gamintojai. Smalsuoliams, kurie nori sužinoti kodėl tiek įmonė, tiek pats telefonas turi tokį „mieguistą“ pavadinimą skubu paaiškinti, kad trys z raidės reiškia ne miegą, o simbolizuoja kinų raidyno atitikmenis, kurie reiškia – „asmeninis“, „išskirtinis“ ir „aukštai vertinamas“. Daugiau informacijos apie telefoną ir juos gaminančią bei parduodančią kompaniją galite rasti oficialioje sveitainėje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.