650 W galios „Chieftronic PowerPlay“: „Chieftec“ bandymas sudominti žaidėjus

Pakuotė ir komplektacija

„Chieftec“ marketingas labai santūrus. Kodėl? Ant pakuotės nematome pirkėją viliojančios informacijos pasitelkiant maitinimo šaltinio ypatybes. Viso labo priekinėje dalyje turime efektyvumą ir japoniškų kondensatorių egzistavimą nurodančius logotipus, sakinį apie pilnai modulinį dizainą, o visa kita dėžės pusė paskirta elektrinėms specifikacijoms, tarp kurių ne tik 650 W, bet ir 550 W ir 750 W galios modeliai.

Pirkėjas be puikiai apsaugoto maitinimo šaltinio taip pat gauna AC laidą, vartotojo gidą, tvirtinimo varžtelius bei krepšelį, kuriame patalpinti prijungiami kabeliai. Nei zip ties, nei medžiaginių surišėjų negauname, tačiau vartotojo gidas siūlo lietuvišką aprašą. Jis mus nesudomino, tačiau norintys gali patyrinėti, kas rašoma gimtąja kalba.

4 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Labai teisingai pastebeta, kad garantija nuzudo sita PSU dabartineje kainos kategorijoje. Seasonic focus serija pvz, turi FDB fan, 10 metu garantija, o kaina beveik identiskai su chieftech’u

  2. BC00 parašė:

    Chieftec pasižadėjo su laiku padidinti garantinį laikotarpį, matysim kiek metų pavyks pridėti 🙂

    P.S. tą pačią CWT platformą naudoja ir 2019 metų Corsair RM modeliai.

  3. previousslayer parašė:

    Šaunu 🙂 Kol kas vienintelė apžvalga, kurią mačiau, o dar ir mūsiškių parašyta 😀
    Tiesą pasakius, iš Rusijos sklinda gandai, kad Chieftec neseniai pamėgo bait’n’switch (pvz. Protonuose), o Navitasai paskutinių partijų (nustojo gaminti) dažniau genda. Dar ir A80 seriją supaprastino, buvo indy reg, iš pradžių įkišo žemesnio lygio elektrolitus (vietoj Teapo), vėliau pakeitė iš esmės – į group reg. Tikiuosi, kad čia tokio mėšlo nebus 😛

  4. BC00 parašė:

    Esu skaitęs, kad pasitaiko, jog su laiku gamintojai kartais downgradina kai kuriuos komponentus. Bet norint nuo nepriklausomo reguliavimo pereiti prie grupinio čia jau reikia visą platformą pakeisti 🙂 Konkrečiai, kad Chieftec kažką panašaus padarė minėtuose modeliuose, nesidomėjau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.