Lamptron „HUMMER“ apžvalga

Sveiki mielieji Technews skaitytojai. Šiandien mūsų gausią apžvalgų kolekciją papildo kiek neįprastas daiktas, dažniau sutinkamas tarp „moddingo“ megėjų – 12 voltų valdymo panelė. Tai yra kompanijos Lamptron gaminys Hummer 5-port Military Switch Baybus. Su šia panele galite valdyti ventiliatorius, led\’us ir t.t.

Apie gamintoją

Pakuotė

Komplektacija ir apie panelę

Savybės

Išvados

Apie gamintoją

Lamptron kuria ir parduoda naujausios kartos ir aukščiausios kokybės kompiuterinę įrangą, naudodamiesi geriausiomis technologijomis, kurios vartotojui geriau leidžia pajusti ryšį tarp jo ir asmeninio kompiuterio. Lamptron specializuojasi ties trimis šakomis: žaidėjams skirta produkcija, tylaus aušinimo prekėmis ir modingo detalėmis. Produktų dizainų ir galimybėmis rūpinasi patyrusi komanda, kurios sėkmės paslaptis yra sunkus darbas. Kompanija įsikūrė 2007 metais ir jau spėjo sudalvyauti tokiuose renginiuose kaip Cebit (2007 ir 2008 metais) ir CES (2008 metais) ir pristatę savo produkciją, spėjo susilaukti daugybes gerų ivertinimų.

Pakuotė

Pirmiausia pastebime ganėtinai keistą pakuotės išvaizdą. Ant abiejų pusių puikuojasi dviejų skirtingų produktų nuotraukos. Tikriausiai taip siekiama kompensuoti niekuo neišsiskiriančios kartoninės dėžutės, blankų įpakavimą ir dar kartą pareklamuoti kitus savo produktus. Šonuose taip pat puikuojasi skirtingų gaminių aprašymai, tačiau galima džiaugtis (o gal liūdėti?), kad gamintojai iš Kinijos pasistengė bent tiek. Atskirti ką nusipirkote leis rašikliu pažymėta varnelė.







Komplektacija ir apie panelę

Atidarius pakuotę pirmiausiai randame minkštai ir saugiai įpakuotą, ir svarbiausiai nepažeistą patį gaminį, maišelį prijungimui reikalingų varžtų ir komplektą laidų, skirtų prietaisams prijungti prie panelės. Kadangi ne visi turi auksines rankas, būtų didžiulis privalumas bent vienas ar du atsarginiai laidai, jeigu kas nors atsitiktų esamiem penkiem, tačiau tai vienintelis minusas komplektacijai.







Tikriausiai didžiausias, mano manymu, pliusas, labai tvirta aliuminio konstrukcija. Norint sugadinti panelę tikriausiai reikėtų iš peties pasistengti. Vienas iš labiausiai nuvylusių dalykų yra tai, kad nėra lempučių, kurias galime pamanyti paveiksliuke ant įpakavimo ar gamintojo puslapyje pateiktame pavyzdyje. Toje vietoje, kurioje tikėjausi išvysti LED lempas, ar šiaip ką nors šviečiančio, tėra paprasčiausias žalios spalvos plastmasinis,permatomas langelis. Kitas dalykas (nuotraukose neužfiksuotas) – panelės prijungimas. Nors ir nėra jokios instrukcijos, tačiau panelės sujungimas yra ganėtinai lengvas, jeigu ne vienas dalykas. Kartą prijungus laidus prie panelės, atjungti bus be galo sunku. Bandydami ar panelė veikia, pirmiausiai teko prijungti neįstačius jos į 5’25 nišą, tačiau kai prireikė viską atjungti, teko pasidarbuoti net replėmis, o į galvą atėjo vienintelė mintis – Kiniškas šlamštas.



Savybės

Penki karinio stiliaus jungikliai

Lazerio būdu apdirbtas aliuminio skydelis

Žali akriliniai langeliai

Galimas dviejų spalvų – juodos ir sidabrinės

Kiekvienas kanalas gali kontroliuoti iki 100 W galingumą

Išvados

Šiuo metu produkto kaina siekia 19,99 dolerius. Kaina galbūt nėra labai didelė, tačiau pridedant siuntimo mokestį gaunama gana apvali suma. Taip pat nedžiugina keletas niuansų įrenginio prijungime bei prekės retumas. Lietuvoje šiuo metu jos gauti nėra įmanoma. Tačiau jeigu domitės modingu, Jusų kompiuterį puošia įvairiausių spalvų lempos ir dar norėtumėt jas valdyti – ši prekė yra kaip tik Jums.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.