A-DATA XPG Z1 DDR4-2800 MHz 16 GB atminties rinkinys

Pakuotė ir komplektacija

Plastikinė pakuotė iš abiejų pusių permatoma, todėl atminties moduliai kaip ant delno jos net neatidarius. Dabar jau drąsiai galima sakyti, kad XPG (Xtreme Performance Gear) šeimai priklausančius produktus persekioja ugnies juosta – identišką vaizdą ant pakuotės matėme ir apžvelgdami XPG SX930 SSD kaupiklį. Aiškiai nurodyta, kad tai 16 GB komplektas, sudarytas iš keturių 4 GB talpos DDR4 modulių, dirbančių 2800 MHz dažniu. Remiantis logika šis komplektas yra geriausiai tinkantis keturių kanalų atminties valdiklį turinčiai „Intel X99“ platformai. Papildomai gamintojas nurodo vėlinimo laikus kartu su moduliams reikalinga darbine įtampa.

 

3 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Labai gera apžvalga, ir tikrai neblogi ramai. Tiek dizaino, tiek spartos atžvilgiu. Aišku CL laikai nuteikia nelabai gerai, kadangi yra tikrai aukšti. Gal kiek labiau norėtųsį „lygesnio“ palyginimo, pvz. su G.Skill 2800 Mhz atmintine.
    Ir keista kad jie brangesni nei G.Skill, kuriems suteikiama Lifetime garantija ir kurie žymiai geriau overclockinasi.

    Beje, kokius planuojate testuoti 3200 Mhz ramus? Nes kaip tik tokius pirkau. Būtų įdomu palyginti.

  2. BC00 parašė:

    Geras klausimas ar bandyti G.SKILL būtų padarę >3000 MHz su CL17. Greičiausiai, nes su CL15 įlipo į OS 🙂
    Bus vėl G.SKILL 2x 8 GB rinkinukas, pabandysime patikrinti ar tikrai sistema su pora VGA turi naudos iš 3000+ MHz atminties.

    • IFeelYou parašė:

      Na manau tikrai būtų 🙂 Mano G. Skill RipJaws V stabiliai veikia 3333 su CL13. O šiaip šaunu kad bandysit G. Skill atmintines, tikiuos kad ši kompanija labiau paplis Lietuvoje, nes ramai tikrai nerealūs.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.