„Asus GTX 1080 Ti STRIX OC“ priima „GeForce GTX 1070“ in SLI iššūkį

Intro

Pirmiau neperskaičius įrašo pavadinimo vargiai įmanoma atsidurti apžvalgos puslapyje, tačiau tai jau netyčia padarius, apie ką vyks kalba galima suprasti iš titulinio paveikslėlio. Šiandien žemiau matoma iliustracija aiškiai pasako, kad pagrindiniai įvykiai rutuliosis apie „high-end“ lygio vaizdo spartintuvą, tiksliau premium klasės vaizdo plokštę. Spėjimų, kas tai galėtų būti, neturėtų būti daug. Iš esmės realus spėjimas – tik vienas, nes modifikuotos „Asus ROG STRIX RX Vega 64“, kuri savo išvaizda labai panaši į GTX 1080 Ti STRIX OC, teks dar laukti mažiausiai iki rugsėjo. Atsakymas, kas tapo apžvalgos herojumi, atskleistas, tačiau reikalingi atsakymai ir į papildomus klausimus. Kas taps „Asus GTX 1080 Ti STRIX OC“ konkurentu, kokios testavimo sąlygos bus pritaikytos tokiam ne visai eiliniui grafikos spartintuvui? Ar tiek išankstinio dėmėsio sulaukusios „Vega“ architektūros vaizdo plokštė būtų tinkamiausias konkurentas pasakyti vis dar sunku, tačiau realybė tokia, kad mes GTX 1080 Ti STRIX OC spartintuvui turime galimybę priešpastatyti šiai dienai geriausią konkurentą – porą GTX 1070. Kaip ir „Asus GTX 1080 Ti STRIX OC“, taip ir „Asus ROG STRIX GTX 1070 OC“ su „MSI GTX 1070 Gaming X“ pasižymi modifikuotu aušinimu bei gamykliškai pakeltais taktiniais dažniais, o dėl spartintuvų turimos milžiniškos galios testavimą perkeliame iš juokinga tapusios 1080p raiškos tiesiai į 2160p, geriau žinomą, kaip 4K.

Retorinis klausimas: kas ji tokia?

14 Komentarai

  1. DasMachine parašė:

    Kaip ir galima det taska – SLI/CF mires. Ir jokiais pazadais negalima tiket, zadejo AMD + NVIDIA palaikyma su DX12, o normalaus scalinimo nera net ant to pacio brando. Aisku sake kad priklausys nuo developeriu, bet juk ta nuo seno visi zinojo, tai kam vis del to girtis.

    PS: Gal galima „Testavimas“ pervadinti i koki „Testavimo aplinkos aprasymas“? 🙂

  2. newdiamond parašė:

    bc00 nu tu ir nepailsti 😀

  3. newdiamond parašė:

    o bendrai snekant, sli ir cfx tragedija ir tiek…jeigu kam pinigai kisene pleso – deda sli 🙂

  4. IFeelYou parašė:

    Po šito review priėjau vienos išvados… Pirksiu 1080Ti SLI.

  5. BC00 parašė:

    DasMachine@ NV + AMD veikia, bet tik Ashes of the Singularity teste 🙂 Su DX12 visas multi-GPU support’as išvis buvo atiduotas į kūrėjų rankas:
    „The whole point of DX12 was to remove as much driver abstraction as possible and give developers as much control of the GPU(s) as possible. This has it’s advantages and disadvantages. Namely, if a developer doesn’t care to code their DX12 game to use more than one GPU there won’t be anything NVidia or AMD can do about it short of lending their own devs to do it.“
    O kas negerai su pavadinimu „Testavimas“?

    SLI yra liuks sintetikoje, kuri visada gerai prižiūrima, kas IFeelYou ir domina, nes kitaip reikėtų 980Ti in SLI atsikratyti ir pradžiai pasistatyti bent vieną 1080Ti 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.