„Asus ROG Strix Fusion 300“ ir „Windows Sonic“: puiki pora įspūdingiems potyriams?

Intro

Seniai, labai seniai, turėjome produktą, pavadinimu ausinės. Žaidėjams skirtas ausines dar seniau. Paskutiniu metu koncentruojamės į pagrindines plokštes, operatyviąją atmintį, iš dalies procesorius, nepamirštame aušinimo, SSD kaupiklių ir maitinimo šaltinių. Dažniausiai tenkindami akis ir protą visiškai apleidome ausis, kurios pagaliau nusipelnė būti pamalonintos. Gal tiksliau būtų sakyti nusipelnė naujų įspūdžių. Jais galėtų tapti 7.1 kanalų erdvinis garsas, kurio dar niekad neteko išbandyti/išgirsti. Tokią progą programinės emuliacijos būdu mums pasiruošęs suteikti „Asus ROG Strix Fusion 300“ headset’as. Kartu pabandysime įvertinti gaminio surinkimo lygį, integruoto mikrofono kokybę, ausinių komfortą (kartu ir ROG Hybrid kaušelius) bei atkūrimo kokybę. Kad viską būtų galima atlikti subjektyviau į palyginimą pasikviesime kitą headset’ą – „Razer ManO’War“. Papildomai girdėjome, kad „Windows 10“ skirtas Creators atnaujinimo paketas turi naują erdvinio garso formatą, žinomą kaip „Windows Sonic“. Pabandysime patikrinti, ar ši naujiena gali suteikti dar didesnių potyrių, o gal tiesiog geriausiai veikia įprasta 7.1 emuliacija?

10 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    Pamacius vaizdus iskart pirma mintis, luš per ta plona vieta kur reguliuojasi ilgis…man luzo Steelseries ausinese…nebent ten ne vien plastmases gabalas

  2. DziugoSuris parašė:

    lankelis turbut luztu po pirmo kritimo, aisku sutvirtinta varztais bet vien pamacius, kad turi RGB ir pataupyta kauseliu gaminimui, nesugebejo net zmonisku veliuriniu pridet paaiskina kaina o kur dar micro USB porta vietoj normalaus usb ar stereo.
    20-20khz nieko ispudinga. permokama vien kad asus, poto strix, ir del „surround sound“ gimmickos. uz tuos ~190euru gali isigyti beyerdynamic DT770 pro 80ohm is soundium’o ir blue snowball uz 50-60euru is playpro.lt iseis 190-210euru o garso kokybe zenkliai skirsis.
    beviltiska siuksle nebent reik tokiu nesamoniu kaip rgb backlight’as bei tenkina galvos su ausu sonais nuspaudimas.

    • BC00 parašė:

      Kalbėdamas apie kitus variantus kainą padidini dukart. Apie dažnių diapazoną net neverta kalbėti, iš esmės jis nieko nepasako apie skambėjimo kokybę ar tuo labiau braižą. Vienam ausinės gali būti patogios, kitam tos pačios ne. Man asmeniškai patiko stipri clamp jėga, patogiau už ManOwar, kurios ant galvos blaškėsi. Išorinis lankelis gal ir lūžtų/skiltų, bet vidinis yra metalinis, todėl naudotis vis tiek turėtų išeiti (čia atsakymas ir newdiamond).

      • DziugoSuris parašė:

        https://soundium.lt/beyerdynamic-dt-770-pro-80 155eurai ausines+ 3.5eur pristatymas per dpd kurjeri isskyrus i kursiu nerija/neringa kur iseina brangiau.
        blue snowball kaina + 3.5euro pristatymas i omniva pastomatus
        https://playpro.lt/lt/kondensatorinis-mikrofonas-blue-microphones-snowball-ice-kaina-black?search=blue%20snowball
        155+70+7
        232eurai.
        http://www.skytech.lt/90yh00z1b8ua00-asus-rog-strix-fusion-300-virtual-led-gaming-headset-with-microph-p-368350.html headsetas + 3.5eurai pristatymas per kurjeri/i dpd postomatus.
        tad 188.5euro
        232+185=kiek? ner tos padvigubinamos kainos beto dt 770 pro 80ohm clamp’as idealus.
        aisku galima rast ir pigesniu variantu kaip k240 akg ir pan.
        protingai mastantis zmogus nepirks headset’o kaip allrounder naudojimui ypac ant stacionaro.
        beto 80ohm isgroti turincias ausines neturetu but sunku, aisku y ra ir kitu variantu su gana geru clampu-ath-ad500x/700x kuriu kaina playpro.lt varijuoja nuo 130 iki 160~ euru. pirkdamas headset’a gauni maziau uz savo pinigu suma. na o mikrofonui scissor arma ir pop filtra gali uz maziau negu 10$ bendrai parsisiusti is kinijos-kitaip sakant uz centus. rinkinukas mikrofono medziaginiu galvuciu lyg 2-3$ aliexpress’e. del tokio niekalo verta palaukt o kaina nekanda. del headphone’ams amp’o galima ir palaukt. profesionalios/hifi ausines tarnaus kur kas ilgiau negu gaming headset’as o sugedus atsitiktinai taisymas iseis pigiau ypac jei luztu lankelis ir pan.

        • BC00 parašė:

          Neskaitei review. Fusion 300 kainuoja 106 eurus, konkrečiai kilobaite. Už 180+ aš tikrai nerašyčiau, kad kaina bent kažkiek konkurencinga.

          • DziugoSuris parašė:

            tai cia viena is tu lempiniu kainu kuri greit gris i normalia vel-taip tai vienas is variantu gaut pigiau. bet nepamirsk kad grazios kainos trumpai ir buna, vos zmones uzseka preke iskart grazinama i normalia. arba kilobaitas specialiai laiko zema kaina kad zmones sakytusi poto turetu primoket kitaip atsakymas atsauktas.

  3. DziugoSuris parašė:

    labai apsidziaugciau jeigu ant sito headset’o fitintu hifiman arba brainwavz padai. bet tai papildomi ~70euru i bala taigi jau geriau nusipirkti uz tuos pinigus nebrangu fiio dac/amp’a.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.