„Corsair K70 Low Profile“ – mažiau yra geriau

Intro

Mechaninė klaviatūra yra ne vieno žaidėjo svajonė. Suprantama, šis periferijos įrenginys nepadarys jūsų puikiu žaidėju vien dėl savo atsiradimo, bet kai kada mechaninė klaviatūra gali padėti greičiau perteikti savo veiksmus. Iki šiol dauguma mechaninių klaviatūrų buvo įprasto aukšto profilio, o tai patiko tikrai ne visiems. Aš vienas tų, kurie ne iki galo patenkinti aukštais mygtukais, ir jau ilgai laukiau, kol galėsiu išbandysi žemo profilio mechaninę klaviatūrą, ir esu įsitikinęs, kad mažiau klaviatūros aukščio yra tikrai geriau. Na, bent jau man.

Šioje apžvalgoje galėsite susipažinti su „Corsair K70 Low Profile“ mechanine klaviatūra, kuri turi „Cherry MX Low Profile“ Speed jungiklius. Jų aktyvavimasis yra vos 1 mm eigoje; palyginimui, įprasti mechaniniai jungikliai aktyvuojasi ties maždaug 2 mm eiga. Pati klaviatūra yra tik 2.9 cm aukščio, kai įprastos mechaninės klaviatūros yra bent 4 cm aukščio. Nieko nenustebins, kad „Corsair K70 Low Profile“ turi RGB apšvietimą ar riešo poilsio elementą. Kaip ši klaviatūra atrodo, ir ar patogu ja naudotis, paskaitysite apžvalgoje.

8 Komentarai

  1. procc parašė:

    Gerai būtų jei pasidarytumėt mygtuką „Sekantis puslapis“ ar pan. Kad nereiktų daryti du paspaudimus norint pereiti į sekantį apžvalgos puslapį.

  2. BC00 parašė:

    Jau kažkas naujo ir šiaip ilgai laukto šitoj nusėdusioj rinkoj. Bet man asmeniškai norėtųs dar žemiau, panašiai kaip CM SK650.

    • PhaNtoM parašė:

      True, maigau aš dabar namie tą aukštą K70 ir kai kuriais aspektais ir Macbook’o klaviatūra patogesnė.
      Faktas, kad kiekvienam savo, bet bent jau man asmeniškai, tikrai nėra kažkoks šventasis gralis tos aukštos mechaninės klaviatūros. Laukiam LP populiarėjimo ir kainų normalizavimosi. 🙂

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Toli iki gralio tikrai, bet man vieni switchai geriau nei kiti. PVZ su red ar silver man sunku rašyti, bet su blue jau visai nieko. Bet vis tiek geriau su žemo profilio. Nors šita Corsair žemo profilio ir su speed (silver) jungikliais, bet man rašyti jau malonu, kažkiek panašu į nešiojamo kompiuterio klaviatūrą, būtent prie to esu įpratęs. Tik man nepatinka kaina, pačiam Corsair tinklapyje mačiau šią Corsair K70 Low Profile net už 89.99 USD, paskui pakėlė iki 119 USD. Kodėl tokie kainų svyravimai neaišku.

  3. Strelok parašė:

    Ar ne pagrindinis privalumas mechaniniu klavaturu lyginant su membraninemis, kad klavisai yra aukstesni, geriau jausti viena nuo kito klaviso ir patogiau rasyti del to? As nelabai matau skirtumo su membraninemis is tokiu klaviaturu. As turiu tiek membranine tiek mechanine su cherry browns ir tikrai mechanine daug mielesne day to day use. Jautiesi lyg kokia spausdinimo masinele turetum 🙂 Ko tik pasigendu daznai tai papildomu mygtumu ant tu mechaniniu klaviaturu. Daznai labai pravercia.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Na nežinau, man labiau žemo profilio patinka klaviatūros. Pabandytum normalaus dydžio mygtukus ir kokius RED ar Silver switchus tai netikiu, kad rašymui patiktų. Bet čia gal kiekvienam skirtingai, tai niekad nesakau, kad būtinai taip ir tik taip.

  4. aiwaris parašė:

    siaip pats db turiu roccat isku ir isku fx plius roccat ryos mk glow kuri yra mechanine ir panaudoti chery mx black tai man tikrai nepatinka ir sau pasilieku roccat isku fx su kuria tikrai maloniau naudotis ir jausmas toks lyg ji naudotu mx red nors ir yra membranine klava na o isku fx sau pasilieku pagrinde del alein fx funkcijos nes tikrai gan gan malonu kai klavos apsvietimo spalvos prisitaiko pagal zaidimo efektus ir nieko pan nesiulo kiti klavu gamintojai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.