„Corsair RM850x White“: jo slėpimas po korpuso gaubtu būtų didžiausia nuodėmė

Žvilgsnis iš arčiau

Nieko kito tikėtis nereikėjo, kaip tik baltos spalvos korpuso. Nežinia, kaip atrodytų RM850x su dar daugiau baltumo, tačiau „Corsair“ galėjo pabandyti „išbalinti“ RM850x dar labiau. Baltos spalvos ventiliatorius vietoje dabar esančio pilko ar galų gale baltos spalvos grotelės padarytų šį maitinimo šaltinį dar labiau išskirtinesnį. O galbūt pakaktų vien tik masyvesnio baltos spalvos „Corsair“. RM850x toli gražu nėra pats kompaktškiausias 850 W galios ATX maitinimo šaltinis. Korpuso gylis siekia visus 180 mm. Korpusas dažais padengtas kokybiškai – nėra jokių ženklų, kad jie imtų luptis.

Maitinimo šaltinio modelis ir gamintojas ant šonų matomi maksimaliai ryškiai, kadangi užrašų ir fono samplaiką sudaro juoda ir balta.

Apart spalvos galinė PSU dalis niekuo neišsiskirianti. Paprastos korio formos grotelės, standartinio dydžio srovės mygtukas ir pakreiptas AC lizdas.

Žiūrint į galinę jungčių panelę svarbiausi du dalykai. Pirmas dalykas, į ją vienu metu galima prijungti visus komplektuojamus kabelius. Antras dalykas, per neatsargumą periferijai skirtų kabelių nepavyks įkišti į jiems neskirtus lizdus. To paties nepadarysi ir su PCIe kabeliais.

6 Komentarai

  1. YOman parašė:

    na žinoma. Kai pirksiu naują PC, tai išskirtinai tam, kad į maitinimo bloką veizėt… 😉
    O jei rimtai-gera apžvalga, kaip visad.

  2. Daimonass parašė:

    Panašus į Silencer MK III, tik kiek silpnokas.. 😀

  3. Mindaugas Klumbis parašė:

    Reik į kasyklą į darbinti, kad gražesnė būtų 🙂

  4. RedundancyMaster parašė:

    Labai dideli pliusa rasau Corsair uz medziaginius kabelius.

  5. Minde parašė:

    grazus smotas ir grazi apzvalga

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.