DC-DC masėms: „Be Quiet! Pure Power 10 CM“ maitinimo šaltinis

Žvilgsnis iš arčiau

Reikia pripažinti, kad „Listan“ moka padaryti taip, kad ir vidutinei klasei priskiriamas produktas neatrodytų kukliai. Akyse „Pure Power 10“ pekelia ne vien aušinimo įrenginį juosiantis oranžinės spalvos apskritimas, bet ir apsauginių grotelių dizainas, kuris išliko nepakeistas. Korpuso paviršius nėra imlus pirštų atspaudams, nors erdvės, ypač dugne, jiems atsirasti tikrai netrūksta.

 

Vienas iš korpuso šonų pagražintas „į paviršių iškeltu“ „be quiet!“ pavadinimu, per visą kitą tęsiasi elektrinių specifikacijų lipdukas. Reikia pasidžiaugti, kad korpuso gylis siekia tik 160 mm – pagal galią ir ATX formatą tai kompaktiškas produktas.

 

„Pure Power 10“ „subadytas“ rečiau nei kiti maitinimo šaltiniai, tačiau 80+ Silver sertifikatui tiek angų turėtų pakakti. Vienu metu galima naudotis visais pridedamais kabeliais, tačiau vertėtų prisiminti PCIe/EPS12V kabelių ir +12 V linijų darbinę konfigūraciją: PCIe 1 lizdas susietas su +12 V1 linija, o PCIe 2 ir EPS12V su +12 V2 linija.

 

11 Komentarai

  1. Hidraulinis parašė:

    Ar neturetu but AC-DC. Gal per daug muzikaliai skamba, bet prasmingiau atrodytu nei DC-DC. Suleks mazvaikiai – sakys straipsnio neskaitei, bet kaip ir bepaziuresi juk tinklas tai AC. Nors ka as cia juk ne smulkmenose esme. Svarbiau pats turinys.

  2. BC00 parašė:

    Visgi per daug tylus, kad skleistų AC-DC… 🙂

  3. newdiamond parašė:

    cpu matinimo kabelis ne per trumpas kai psu apacioje ? nes cia panasu, kad gamintojai dar nezino, kad psu dabar daugumoje atveju dedamas apacioje

  4. BC00 parašė:

    Prieš porą dienų teko montuoti PSU į standartinio dydžio ATX mid towerį Pure Base 600, tai absoliučiai jokių problemų su kabelių ilgiais.

  5. woraz parašė:

    ~61dBA aukštesnė pavara? Rimtai?

  6. BC00 parašė:

    Susipažink su testavimo metodika, tada bus aišku, kad net 61 dBA nėra taip baisu, kaip atrodo.

  7. DasMachine parašė:

    Aha man irgi pasirode perdaug 61 dBA, bet paskui pagalvojau kad skales tai nera. Is tikruju tai pasigendu cia palyginamuju grafiku tarp skirtingu PSU.

  8. BC00 parašė:

    Woraz @testavimo metodika skyrelyje „Testavimas“
    DasMachine @kažkada jau minėjau, kad grafikus pateiksime, kai turėsime vienodos galios/panašios kainos tiesioginius varžovus. 750 W FSP Hydro G +/- kaip ir dalinai tiktų, bet kuriuo atveju šių dviejų PSU stipriosios ir silpnosios pusės išryškintos išvadose.
    Kas liečia 61 dBA, priminsiu, kad yra tekę susidurti ir su maitblokiais, kurie pilna apkrova skleidė >75 dBA triukšmą. 61 dBA toli gražu nėra kurtinantis triukšmas, ypač kai efektyvumas tik 80+ Silver.

    • woraz parašė:

      Pirmai nepastebejau, kad testavimo skiltyje parasyta kaip matuota. Idomu kodel pasirinktas matavimas 5cm nuo saltinio? Nenuostabu, kad triuksmo daug. Iprastai matuoja 1m atstumu nuo ausintuvo

  9. BC00 parašė:

    Įprastai išvis niekas nematuoja PSU fano triukšmo, nei jonnyguru, nei hardocp 🙂 Tokia testavimo metodiką taikome nuo puslapio susikūrimo pradžios, todėl greičiausiai nepakeisime.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.