Dual X’as: „ASRock Z270 Extreme4“ pagrindinė plokštė

Pakuotė ir komplektacija

Dėžutės dizainas iki šiol nematytas – kalbame apie stilingą X’ą ant jos priekio. Dar niekada nematėme ir lengvesniam pernešimui skirtos rankenos. „ASRock“ siekia pirkėją supažindinti ir tuo pačiu prisivilioti prabildama apie „Purity Sound 4“ integruotą garsą, du Ultra M.2 lizdus, du plienu sustiprintus PCI-Express x16 lizdus, papildomą lizdą Wi-Fi moduliui bei mažesnėmis smulkmenomis, tokiomis kaip vandens pompai skirtas lizdas.

Tarp komplektacijoje esančių privalomų aksesuarų, kaip I/O dangtelis, pagrindinės plokštės, UEFI BIOS ir programinės įrangos gidai bei CD su tvarkyklėmis, „ASRock“ papildomai duoda nedaug. SATA kabeliai mus nelabai bepradžiugina, tačiau rasti ir su trečiąja Z270 pagrindine plokšte HB SLI tiltą – malonu. Jo išvaizda ir tuo pačiu pagaminimo kokybė labai panaši į rastą prie „Asus ROG Maximus IX Hero“ pagrindinės plokštės. Identišką HB SLI tiltą atskirai galima įsigyti lietuviškose parduotuvėje už 25 eurus.

2 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    ASRock kaip dažniausiai, už mažiau duoda daugiau, bet, kad panaikino fizinius mygtukus tai jau negerai. Nesvarbu, kad juos naudoja gal koks 1 %, bet jei reikia BIOS nuresetinti tai labai geras dalykas, kad ir vieną kart per metus ar per visą plokštės turėjimo laiką.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.