„Enermax ETS-T50 AXE“: septyni viename – ar to gana?

Pakuotė ir komplektacija

„Enermax“ iškart imasi LED demonstracijų ir atžymi, kad šis aukšto efektyvumo aušintuvas, kaip ir minėjome, sugeba išskaidyti 250 W šilumos.

Be detalios informacijos apie produkto išmatavimus (su ir be ventiliatoriaus) gamintojas pradeda „7 in 1“ reklaminę kampaniją, trumpai supažindindamas su pasirinktais sprendimais ir dar kartą paskirdamas atskirą vietą LED apšvietimui bei DFR technologijai, kuri padeda išlaikyti ventiliatorių švaresnį.

Montavimui skirti priedai tvarkingai paskirstyti po atskirus maišelius, todėl komplektacijos išpildymui priekaištų neturime. Tiesa, galbūt buvo galima ant maišelių nurodyti, kokiam lizdui skirti jame esantys priedai. „Enermax“ duoda ir visai nemažą švirkštą „Dow Corning“ termo pastos, kurios užteks tikrai ne vienam tepimui.

3 Komentarai

  1. Minde parašė:

    Nesupratau sakinio: lentelėje nėra nei vieno tiesioginio konkurento nei pagal efektyvumą, nei pagal kainą, todėl nereikia stebėtis, kad apskaičiuota delta temperatūra (71 °C) yra didžiausia ir aušintuvas atsiduria pačioje lentelės apačioje, nusileisdamas vieninteliam kitam „Noctua NH-D15S“ oriniam aušintuvui.

  2. BC00 parašė:

    Visi „konkurentai“ lentelėje yra daug brangesni ir efektyviau dirbantys, todėl logiška, kad AXE atsiduria jos apačioje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.