„Fractal Design Meshify 2 XL“ prieš „Compact“ arba Galijotas prieš Dovydą

Išorės skirtumai ir panašumai

Iškart reikia pasakyti, kad XL ir „Compact“ modeliai išorėje yra daugiau panašūs nei skirtingi. Iš esmės juos skiria tik gabaritai: XL yra 566 mm aukščio, 600 mm gylio ir 240 mm pločio, kai „Compact“ išmatavimai yra 475 x 424 x 210 mm. Taigi XL gylis yra didesnis už aukštį, o „Compact“ atveju situacija atvirkštinė. XL modelio vidaus talpa yra beveik dvigubai didesnė: 81,5 litro prieš 42,3 litro. Abu modeliai gavo po šoninį švelniai tamsintą langą, nors juodos spalvos XL/„Compact“ yra siūlomi ir su stipriai tamsintu stiklu.

„Compact“ modelis neprarado atidaromų durelių bei perforuoto viršutinio dangčio, kurio nuėmimas nereikalauja jokių įrankių. Durelėse ir po viršutiniu gaubtu yra integruoti dulkių filtrai iš metalinio tinklelio. Kiek stebina tai, kad „Compact“ išlaikė identišką I/O skydelį, kuriame be dviejų įprastų USB 3.0 jungčių yra ir C tipo jungtis, ir sistemos perkrovimo mygtukas

Compact                                                  XL

Esminiai skirtumai matomi galinėje dalyje. „Compact“ turi tik 7-ias išplėtimo PCI vietas, o XL 9-ias, plius 3 vertikalias. Tai leidžia montuoti vaizdo plokštę ją pasukant į permatomo lango pusę. Kaip jau minėjome, iš XL korpuso orą išmeta 140 mm/ 1000 RPM, o iš „Compact“ 120 mm/ 1200 RPM ventiliatorius.

6 Komentarai

  1. Daemon parašė:

    Geri keisai, bet man dabar kažkaip išvaizda nesižiūri. Tas priekis kažkaip savam stiliuj, kuris kažkaip perdaug reikalauja dėmesio ir per mažai deliverina. Anyway, ką norėjau pasakyt: būtų zjb paskaityt FD Era apžvalgą. Kaži įmanoma?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.