„Gigabyte“ desantas: „Aorus K7“, „Aorus M3“ ir „AMP500“

Pakuotė ir komplektacija

Visos dėžutės yra tamsios su oranžinės spalvos akcentais, tai yra standartinė „Aorus“ serijos spalva. Ant dėžučių matome produktų, kurie yra viduje, atvaizdus. Ant pakuočių dar pateikiama, gamintojo manymu, reikalingiausia informacija.

Pradėsime nuo „Aorus K7“ klaviatūros. Jos dėžute stačiakampė ir tikrai tvirta. Priekyje – pačios klaviatūros nuotrauka ir informacija apie „Cherry MX“ jungiklius ir RGB apšvietimą.

Dėžutės antroje pusėje randame informaciją apie „RGB Fusion“ apšvietimą, „Cherry MX Red“ žaidėjams skirtus jungiklius, „Anti Ghosting“ matricą, multimedia ir apšvietimo valdymą, visus programuojamus mygtukus ir reguliuojamas priekines kojeles.

Pakuotės šonuose pateikiama įvairi informacija, pagrindinės specifikacijos ir visa komplektacija.

  

Vidinėje kartoninėje dėžutėje be klaviatūros dar yra aštuoni keičiami mygtukai, įrankis jiems keisti bei naudotojo gidas. Pati klaviatūra įkišta į medžiaginį maišelį.

 

Pelės dėžutė įprasta. Priekyje matome „Aorus M3“ pelytės nuotrauką, pranešimą apie RGB apšvietimą ir 6400 DPI jutiklį. Dėžutės priekis atsidaro ir pirkėjas pelę gali apžiūrėti dar parduotuvėje.

 

Kairiame dėžutės šone galime pamatyti pagrindines „Aorus M3“ savybes: atskirus nuo korpuso mygtukus, guminius pelės šonus geresniam sukibimui ir tefloninius padukus. Dešiniame dėžutės šone yra pagrindinės specifikacijos, apačioje – tikslus modelio numeris.

 

Galinėje pakuotės dalyje randame, „Gigabyte“ nuomone, svarbiausią informaciją apie pelytę. Gamintojas praneša apie ergonomišką dizainą, 20 mln. paspaudimų ištvermės „Omron“ jungiklius, 16.8 mln. spalvų apšvietimą, lengvą DPI valdymą, DPI indikatorių, neslidžius guminius šonus ir kabelį, kuris nesukels pasipriešinimo.

Daug priedų prie pelės nereiktų tikėtis, nes tai nėra taikoma praktika. Tiesa, „Gigabyte“ maloniai stebina, nes prie „Aorus M3“ prideda pakaitinius pelės padukus.

Galiausiai – kilimėlio dėžutė. Ji yra pailga, o viduje susuktas mūsų „AMP500“ kilimėlis. Priekyje yra permatomas plotelis leidžiantis išvysti perkamą prekę. Tiesa, per daug kažko pamatyti nepavyks. Sukant dėžutę į viršų pamatome pagrindines „AMP500“ savybes. Pranešama, kad kilimėlis užtikrina tikslų pelės jutiklio veikimą. Jis turi hibridinę silikoninę dangą, kuri neleis jam slidinėti ant stalo. Tuo pačiu sužinome apie užapvalintus kampus ir atsparumą apliejimui (skysčiams). Be to, kilimėlis gali būti plaunamas.

 

Dar pasukus aukštyn matome informaciją apie „AMP500“ įvairiomis kalbomis, bei kilimėlio išmatavimus. Dar kart suktelėjus aukštyn pasitinka keli užrašai apie hibridinį „AMP500“ kilimėlį.

 

Pakuotėje slepiasi tik pats kilimėlis. Pelė, žinoma, nepridedama.

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.