„Gigabyte G34WQC“ – patrauklus 34″ ultrawide monitorius žaidėjams ir ne tik

Dizainas, prijungimo galimybės

Norėdama sumažinti kainą „Gigabyte“ parinko neišvaizdžią kartoninę dėžę, tačiau komplektacija nenukentėjo. Gauname HDMI ir DisplayPort kabelius, be to, trišakį maitinimo kabelį šalia įprastinio europietiško.

Stovo pagrindo tvirtinimas yra labai paprastas, fiksuojama patikima veržle. Dugnas turi ne vieną ir du guminius padukus, todėl monitorius ant stalo stovės tvirtai. Tiesa, ant to stalo reikės rasti nemažai vietos. Vieną vertus, pagrindas yra gana masyvus. Reikės bent 25 cm į gylį ir pusmetrio į plotį. Kitą vertus, turime net 34″ įstrižainės ekraną, kuriam reikia solidžios atsvaros. Visas stovas pagamintas iš juodo plastiko, turinčio kelias blizgias zonas.

Tai nėra aukščiausios prabos plastikas, bet ir pats monitorius ne premium klasės. Stove yra nedidelė anga permesti kabeliams. Dėl jos pozicijos galima ginčytis, nes pakėlus ekraną aukščiau kabeliai bus matomi.

 

Panelė „supakuota“ į tą patį plastiką, iš kurio pagamintas stovas. Viršuje įkomponuota blizgi juosta. Matinis plastikas yra ganėtinai imlus pirštų atspaudams, tačiau neturėtų kelti didelį nepasitenkinimą, nes šios monitoriaus dalies nesimatys. Prie stovo ekranas jau gamykliškai pritvirtintas keturiais varžtais. Su stovu monitoriaus gabaritai nurodomi 809 x 235 x 389-490 mm (priklausomai nuo aukščio).

21:9 formato ekraną iš viršaus ir šonų supa labai siauras rėmelis. Tiesa, vaizdas rėmelio nesiekia, todėl visa rėmelio zona didėja iki 9 mm. Apačioje 18 mm pločio rėmelį sudaro vien plastikinė juosta. Atsižvelgiant į kainą tokie rėmeliai pilnai tenkina.

Navigacijai po monitoriaus nustatymus skirtas, taip liaudiškai vadinamas, keturių krypčių joystick’as, kuris atlieka ir įjungimo/išjungimo funkciją. Jis integruotas dešiniojoje apatinėje korpuso dalyje.

G34WQC turi po dvi HDMI 2.0 ir DisplayPort 1.4 įvestis. Pridėjus PbP ir PiP funkcijas monitorius yra pilnai paruoštas darbui su dvejais skirtingais šaltiniais. Naudojant HDMI VRR langas apima 48-120 Hz, su DisplayPort jis praplečiamas iki 144 Hz. Nieko stebėtino, jog monitorius negavo papildomo USB išvesčių centro. Line out lizdas leidžia nukreipti audio signalą iš 2x 2 W garsiakalbių į kitą prietaisą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.