RGB karštinė: „MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC“

Pakuotė ir komplektacija

„MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC“ atkeliauja tamsioje, juodo dažymo dėžutėje. Priekyje matome pagrindinės plokštės pavadinimą, kelias pagrindines savybes ir palaikomų procesorių logotipus.

Šonuose, kaip įprasta, nieko įdomaus. Ten keli užrašai apie pagrindinę plokštę. Viename iš šonų įvairiomis kalbomis pateikiamos pagrindinės savybės.

Pakuotės galinėje dalyje – įvairi informacija apie pagrindinę plokštę ir jos teikiamus privalumus. Ten gamintojas giriasi tuo, ką sugeba pasiūlytu su šiuo produktu, ir kas turėtų nudžiuginti pirkėją. Be visų gėrybių čia pateikiamos ir pilnos specifikacijos.

Dažnai su pagrindine plokšte gauname tik SATA kabelių ir galinį dangtelį, bet tik ne su „MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC“. MSI pasirūpino gausia komplektacija, bandysime viską išvardinti ir nieko nepamiršti. Dėžutėje, žinoma, yra pati pagrindinė plokštė, du SATA III kabeliai, galinis I/O dangtelis, RGB LED Y kabelis skirstytuvas/ilgintojas, JRAINBOW ilginamasis kabelis, „Corsair RGB LED ilginamasis kabelis, WiFi antenos, SLI tiltas, bevielio 802.11ac tinklo plokštė, bevielės 802.11ac tinklo kortos USB 2.0 kabelis, kabelių etiketės, naudotojo vadovas ir tvarkyklių DVD. Panašu, kad viskas.

4 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Atrodo šansas priversti i5-8400 dirbti 4 GHz liko vienintelei ASRock 🙂
    Lyg seniau bandyta X299 Carbon Pro dar daugiau RGB zonų turėjo, tik kompromisų joje buvo mažiau. O šiaip RGB galvutes reikėtų spalviškai išskirti ir palengvinti jungimą iki straight forward, vietoje akylos papildomos PCB analizės, ieškant, kur tie lizdai yra išdėstyti.

  2. BC00 parašė:

    Jau turim prie savęs, bet dar nėra 2700X 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.