„MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon“: nepageidaujami Z390 panašumai su B450

Pakuotė ir komplektacija

Reikia geriau įsižiūrėti tam, kad suprastum, kas pavaizduota ant produkto dėžutės. Tai – neidentifikuotos markės automobilis. Jo galinių lempų fragmentą matysime ir ant pačios motininės plokštės. Kitoje pusėje MSI sutinka parodyti „MPG Z390 Gaming Pro Carbon“ išvaizdą bei pasidalinti jos savybėmis, kurios suskirstytos į tris zonas: performance, modish ir cooling.

Pridedama aksesuarų komplektacija gana netikėta, nes joje randame ir HB SLI tiltą, kuris skirtas praėjusios GTX 1xxx kartos vaizdo plokštėms. Tarp likusių priedų matome porą SATA duomenų kabelių ir jiems skirtus žymėjimo lipdukus, M.2 varžtelius, vartotojo gidą, padėkos lankstinuką, firminį MSI lipduką ir aišku DVD su tvarkyklėmis. Likusią dalį sudaro RGB kabeliai: Y tipo RGB kabelis, JRAINBOW  ir JCorsair RGB prailginimo kabeliai.

2 Komentarai

  1. PauliusP parašė:

    Atėjai į Technews.lt ir išsirinkai. Manau nuoroda į Z390 roundup turėtų būti kiekvienoje forumo temoje, kurioje renkamas toks kompas. Ačiū!

  2. BC00 parašė:

    Taip, visai smagiai čia pavyko užsukti šiokią tokią Z390 duombazę. Laukiam X570, jamsim CPU ir bandysim kažką panašaus 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.