„ASUS ROG Zephyrus S“ (GX502GV): išskirtinio dizaino aušinimas leidžia atsikratyti viršsvorio

Pakuotė ir komplektacija

„ASUS ROG Zephyrus S“ yra 15.6 colių ekraną turintis kompiuteris, bet atkeliauja milžiniškoje dėžėje. Iš karto galime spėti, kad priedų prie kompiuterio tikrai gausime. Dėžė yra kartotinė, juoda ir nepasižymi perkrautu informacijos kiekiu. Iš tikro ant vieno iš šonų randame produkto pagrindines specifikacijas ir gamintojo produkto kodus. Be šių užrašų ant dėžės yra tik ROG akis ir „Intel“ logotipas.

Atidarius dėžę pasimato, kad joje yra tikrai ne vien kompiuteris. Iš karto pastebime kompiuterio krepšį; iš tiesų tai kuprinė kompiuteriui. Taip pat nesunku pastebėti „Cerberus“ ausines ir paslaptingą juodą dėžę. Kaip matote, pats kompiuteris dar turi papildomą apsaugą – putų paminkštinimus.

„Cerberus“ ausines kaip priedą matėme ir prieš tai apžvelgto „Scrar II“ kompiuterio komplektacijoje. Kuprinė yra su ROG logotipais ir tikrai patiks ROG produktų fanams.

Paslaptingoje juodoje dėžėje randame įkroviklį; reikia paminėti, kad jo galia yra 230 W. Toje pačioje dėžutėje taip pat yra ir „ROG Gladiu II“ pelė žaidėjams. Tai tikrai puikus priedas. Be to, dar matome atskirą kamerą. Ją galima prisegti ekrano viršuje, arba pastatyti šalia kompiuterio.

Kompiuteris dar yra įpakuotas atskiroje dėžutėje. Jis visa aptraukta celofanu. Mane nustebino labai keistas dėžės atidarymo būdas. Ties viduriu atsidaranti dėžė tuo pačiu ištraukia ir patį kompiuterį.

Be kompiuterio dėžėje dar yra keletas knygelių ir specialus priklijuojamas ROG logotipas.

Įdomu, kad kompiuteris dar yra įkištas į celofaninę apsaugą.

 

4 Komentarai

  1. MMM parašė:

    as kai gavau Predatoriu (panasios kategorijos nesiojama) tai man didziausia nesamone buvo jame idiegtos papildomos nesamones. Nesamoningai veikiantys boos rezimai, megtuku rezimai ir ju konfiguracijos. Labiausiai labiausiai erzinantis buvo idiegtas garso ekvalaizeris, kurio neina konfiguriuoti ir tik default opicijas pasirinkti. Ir jis taip sukonfiguruotas buvo, kad visiska tragedija: muzikos klausyti neimanoma, video konferenciju garsas toks, kad puse neidavo girdeti ar suprasti.
    Sugaisau kelias dienas kol ji islupau ir savo sudiegiau, nes ned driveriu perdiegimas nepadedavo.

    Forumai visi pikti del tokio idiegto S….

    Kai darote review, gal galite atkreipti i tokius dalykus demesi?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Aš tai jei sau nešiojamą tai būtinai persirašyčiau Windows, šlamšto tikrai visi prikiša, pvz Mcafee antivirusas. Su garso skambesiu dar nebuvo problemos kiek bandžiau, normalūs nustatymai. Ką turi omenyje dėl BIOS režimu? Taip pat nelabai suprantu kas dar per mygtukų režimai? Antrinės funkcijos?

      • MMM parašė:

        nusistatau spalvu rezimus, bet ten tik jos veikia, kai maigau klava, nemaigymo metu pvz sviecia melynai = nu nemegstu melynos spavlos…

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Su ASUS ant baterijos jei nemaigai klavos už kokių 2 minučių išsijungia apšvietimas. Pajungus į tinklą lyg niekas neišsijungia, bent jau man nebuvo. Koks apšvietimas klavos parinktas toks ir lieka.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.