Dvigubas D: „Asus ROG Delta“

Intro

Žvelgiant į kompiuterių pasaulį atrodo, kad pastaruoju metu šį segmentą į priekį varo žaidėjams skirti produktai. Tokiems produktams didelį dėmesį skiria ir patys gamintojai visaip juos reklamuodami ir neretai teigdami, kad specialūs prietaisai gali pagerinti jūsų žaidimo įgūdžius ir potyrius. Pavyzdžiui, pelės ir klaviatūros turi žaidėjams leisti greičiau perteikti veiksmus reaguojant į įvykius žaidime, o greiti monitoriai turi leisti greičiau pamatyti savo priešą. Dar viena sritis, kuri gali padėti žaidėjui, yra garsas.

Galėtume sakyti, kad didžiausia garso reikšmė yra konkurencinguose (angl. competitive) žaidimuose, bet tas pats gali galioti ir vieno žaidėjo režime. Gamintojai tvirtina, kad geresnės ausinės leidžia tiksliau nustatyti priešų buvimo vietą pagal garsą. Taip pat, suprantama, geresnės ausinės suteikia ir kokybiškesnį garsą. „Asus“ visai neseniai išleido „ROG Delta“ headsetą, kuris ant popieriaus atrodo labai įspūdingai. Specifikacijos nurodo net 127 dB signalo ir triukšmo santykį, 20Hz-40kHz dažnių juostą ir net keturis DAC‘us (ESS 9018), kurie kiekvienas rūpinasi tam tikro diapazono garsu, o tiems, kam svarbu ausinių išvaizda, suteikiama šių laikų didžiausia mada – RGB apšvietimas.

9 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Love it, or hate it, it sells. Man įdomiausia, ne kam RGB reikalingas ant galvos dedamoms ausinėms, bet, kad kolega kažką gero girdėjo su emuliaciniu 7.1. Gal kituose žaidimuose, skirtingai, nei mano bandytame paskutiniame Tomb Rider’yje kažkas ir keičiasi…

  2. Neveris parašė:

    Laidai velkasi is paskos? nes jeigu laidas , tai ate amigos 🙂 Turejau Razer wirless bet pardaviau,nes reikejo jungti laida ir krauti, o tada velkasi… Dabar turiu Arctis , tai kiekviena diena po batke pasikeiciu, o kita doke kraunasi.

    • pasimetes parašė:

      Taip greit išsikrauna? Kažkaip galvojau jog ilgiau bevielės ausinės laikosi.

    • Daimonass parašė:

      Baterijų tarnavimų laikas tikrai mažas. Čia turbūt bus kaip ir su pelėmis, kad vienos laiko mažiau kitos daugiau. Bet ar tokios kraunamos ausinės nesveria gerokai daugiau nei turėtų ? Baterija vis tiek ne 10g sveria..

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Čia matyt kaip kam. Aš visada naudojau laidines ausines ir poreikio belaidėm tikrai nėra. Kai pagalvoju apie nuolatinį krovimą tai ir nupurto. Bet čia viskas įpratimo reikalas, bus tokie žmonės kaip tu, kurie prie laido niekada negrįš, bus tokie, kuriems tas laidas minimalus diskomfortas.

    • iTroubl3 parašė:

      Gan ilgai naudojau belaidę pelę ir klaviatūra ir vis tiek grįžau prie laidinių, kaip sakoma kiekvienam savo 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.