Įkvėpta populiariausios Gaming pelės pasaulyje: „AOC AGM 600“ apžvalga

Intro

„Logitech G502“ yra populiariausia žaidimų pelė pasaulyje. Ji liaupsinama tiek dėl savo patogumo, tiek dėl funkcionalumo. Esu išbandęs begalę skirtingų pelių ir galiu patvirtinti, kad tai yra visiška tiesa – vienintelė pelė, prilygusi „G502“, yra „Corsair M65“, visa kita yra bent vienu laipteliu žemiau.

Neseniai į pelių rinką įsiliejusi „AOC“ nusprendė, kad vienas iš kelių, vedančių į sėkmę, bus „AGM 600“, kuri yra stipriai įkvėpta „Logitech G502“. Tai nėra visiškai nauja idėja – „Razer“ taip pat nukopijavo kultinę pelę ir pavadino ją „Basilisk“ vardu, tik ji nėra nė velnio pigesnė, nei originalas. Taigi „AOC“ pirmoji siūlo išmėginti legendinį dizainą ir pigesniųjų pelių pirkėjams.

„AOC“ panaudojo kituose gaminiuose jau pasiteisinusias formas, dėl to gali jaustis kiek saugiau. Dėl ko kūrėjams reiktų nerimauti – ši „AGM 600“ pateko pas apžvalgininką, beveik dešimt metų naudojantį originaliąją „Logitech G502“. Todėl nė viena detalė, kuo naujoji pelė atsilieka nuo savo įkvėpėjos, tikrai nebus praleista.

6 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Pamenu Acme mėgdavo kopijuoti kone 1:1 logitech peles. Turėjau vieną, jausmas visai ne tas, o kas blogiausia net metų neatlaikė… Įdomu kokią kokybės politiką Aoc nusibrėžė.

    • StrelokRTX parašė:

      Kad ACME pati nieko negamino, pirko iš kinų prekes ir rebrandino.

    • Ndx parašė:

      Kadangi Acme yra Lietuvių kompanija nieko keisto, kad čia ji tapo „White label“ produktų sinonimu. Tačiau jų kokybė analogiška kaip ir 80% smulkiųjų gamintojų, kurie daro užsakymus tiems patiems fabrikams, tik užsako kitokį lipduką.

      Tiesa sakant kiek teko bandyti entry level Logitech’ų (daug ofisinių pelių, G302 ir pan.) kokybe niekuo nelenkia kitų pigių pelių. Tai gan liūdna, nes Logitechai yra kiek brangesni už kitus analogus. Bet pamokėjus daugiau, Logitech tikrai siūlo gera stuffą.

  2. Evaldino parašė:

    Ačiū už koncentruotą apžvalgą! Jau praktiškai būčiau užsisakęs (nes mėgstu kokybiškus, bet biudžetinius dalykus), tik atbaidė vienintelis dalykas – garsūs mytukai.. deja, man tai “no go”…

  3. Povilas parašė:

    Mano nuomone geriausia pele pagal kaina, hyperx haste

  4. DeepMind parašė:

    O aš manau, kad geriausia biudžetinė yra Roccat Burst Core https://eu.roccat.com/products/burst-core Kaina nuo 25Eur ir tai tikrai pigiausia pelė su patikimiausiais optiniais mygtukais. Lengva, ne per didelė, patogus mygtukų pasiekiamumas, žaibiška reakcija ir geras softas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.