„TUF Gaming M5“ ir „TUF Gaming K5“ – „Asus“ biudžetinė pelė ir tokia pati klaviatūra

Pakuotė ir komplektacija

„TUF Gaming K5“ pakuotė, kaip ir kiekvienos klaviatūros, yra pailga. Dėžutės dažymas gan paprastas, dominuoja pilka spalva. Priekyje matome pačios klaviatūros atvaizdą, jos pavadinimą ir „AURA sync“ logotipą.

Dėžutės galinėje dalyje jau matome klaviatūros specifikacijas. Gamintojas taip pat pateikia 6 pagrindines savybes, dėl ko verta rinktis šią klaviatūrą. Pvz., klaviatūra yra atspari skysčiams, turi dedikuotus multimedia mygtukus ir ergonomišką riešo poilsio elementą.

Dėžutėje be klaviatūros papildomų priedų nėra. Kadangi riešo poilsio elementas neatjungiamas, kaip priedą galėtume įvardinti tik naudotojo vadovą.

„TUF Gaming M5“ pelytės dėžutė irgi yra labai panašios spalvinės gamos, kaip ir klaviatūros, tai yra pilka. Ne veltui šie du periferijos prietaisai priklauso tai pačiai „TUF Gaming“ serijai. Pakuotės priekyje matome pelytės nuotrauką,  pilną jos pavadinimą bei „AURA Sync“ logotipą.

Dėžutės galinėje dalyje – pelytės nuotrauka jau iš šono, o ne viršaus. Taip pat čia randame pagrindines specifikacijas. „Asus“ pažymi, kad pelytė turi gerą ergonomiką, gali pasiūlyti ilgaamžiškumą ir gerą jutiklį, o konfigūruojamo apšvietimo ir programuojamų mygtukų dėka galime ją pritaikyti savo poreikiams.

„TUF Gaming M5“ komplektacija irgi visiškai skurdi; be pelės dar gauname tik naudotojo vadovą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.