„Viper V765“ skysčiams atspari klaviatūra ir dėmesio verta biudžetinė „Viper V530“ žaidėjo pelė

Pakuotė ir komplektacija

„Patriot Viper V765“

„Patriot Viper V765“ klaviatūros pakuotė yra pailga. Gamintojas parinko tamsių spalvų gamą su žalios spalvos akcentais. Priekyje galime pamatyti klaviatūros atvaizdą, o taip pat čia surašytos pagrindinės savybės bei produkto pavadinimas. Dešiniame kampe paminėta, kad RGB turi 16.8 mln spalvų, klaviatūra yra atspari skysčiams ir turi Kailh Box Red jungiklius. Kairėje pusėje dar parašyta, kad klaviatūros korpusas iš aviacinio lygio aliuminio, jei tiksliau – tai viršutinė klaviatūros plokštė. Apačia ir šonai yra plastmasiniai. Priekyje dar matome mažyti langelį, per kurį galime paspaudinėti klaviatūrą. Jos pajausti nepavyks, nes ji yra maišelyje.

Galinėje pakuotės dalyje – dar vienas klaviatūros atvaizdas; aplink jį surašytos pagrindinės savybės: multimedia mygtukai, garso ratukas, programuojami mygtukai ir t.t. Gale dar matome Kailh Box Red jungiklio sandarą. Sužinome, kad jo eiga yra apie 3.6 mm, o aktyvavimosi vieta ties maždaug 1.7 mm.

Dėžutėje be pačios klaviatūros dar yra riešo poilsio elementas, mygtukų išėmimo įrankis, trumpas naudotojo vadovas ir keli lipdukai. Pati klaviatūra supakuota saugiai, viskas puiku.

„Patriot Viper V530“

„Patriot Viper V530“ pelės dėžutė atrodo gražiai ir spalvingai, dominuoja raudona spalva. Priekyje matome pilną pelės atvaizdą. Čia dar paminėta, kad pelytė turi 4000 DPI jutiklį, RGB apšvietimą ir programuojamus profilius.

Dėžutė dar ir atsidaro, dėl to net parduotuvėje galime pamatyti pelės formą. Atidarius dėžutę mus pasitinka dar daugiau informacijos apie „Viper V530“. Sužinome, kad jutiklis yra optinis; pelytė leidžia suprogramuoti macro. Apačioje esantys padukai yra dideli ir užtikrina sklandų slydimą.

Galinėje dėžutės dalyje ir šonuose kartojama ta pati informacija, kurią matėme priekyje. Paminėtas jutiklis, RGB, programuojami profiliai ir macro.

Dėžutėje be pelės dar rasime naudotojo vadovą ir kelis lipdukus su „Viper“ logotipu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.