Žaidėjų respublikos pelės: „ROG Gladius II“ ir „ROG Strix Impact“

Pakuotė ir komplektacija

Pirma pažiūrėkime, kokioje pakuotėje atkeliauja „ROG Strix Impact“. „Asus“ pasirūpino geros kokybės medžiagomis, nes dėžutę malonu liesti, ji atrodo tvirta. Priekinėje dėžutės dalyje daug informacijos nepateikiama. Matome pelės nuotrauką ir jos pavadinimą. Sužinome, kad tai ROG šeimos atstovė – produktas, skirtas žaidėjams. Galinėje pakuotės pusėje gamintojas pateikia pagrindines „ROG Strix  Impact“ savybes. Paaiškėja, kiek mygtukų gauname, ir ką jie gali padaryti. Neužmiršta pranešti ir apie šviečiantį ROG logotipą. Kiek žemiau „Asus“ pateikia minimalius sisteminius reikalavimus norint pajungti pelę, pranešama, kad pelė atsako 1000 Hz dažnumu per sekundę. Norintiems papildomos programinės įrangos reikės turėti interneto prieigą.

Dėžutės šonuose „Asus“ pirkėją informuoja, kad „ROG Strix Impact“ turi „Omron“ jungiklius, kurie pasiruošę ištverti 50 mln. paspaudimų, o pati pelė yra lengva ir pritaikyta žaidėjams. Kitame šone sužinome apie „AURA RGB“ apšvietimą, integruotą pelėje, ir DPI mygtuką.

„Asus“ pakuotę suprojektavo taip, kad galimi pirkėjai parduotuvėje galėtų atverti dėžutės priekį ir pamatyti pačią pelę. Ji lieka apsaugota permatomo plastiko.

Atidarę dėžutę randame pačią „ROG StrixImpact“ pelę, knygutę ir porą lipdukų.

Dabar patikrinkime, kaip atrodo „ROG Gladius II“ pakuotė, ir kas patalpinta jos viduje. „ROG Gladius II“ dėžutė kur kas didesnė nei „ROG Strix Impact“. Ji tokia pat maloni liesti ir atrodo, kad pagaminta iš tokių pat medžiagų.

Ant dėžutės priekio randame „ROG Gladius II“ nuotrauką su pilnu produkto pavadinimu. Galinėje dėžutės dalyje informacijos apie „ROG Gladius II“ kur kas daugiau. Čia trumpai apibūdinamos pagrindinės pelės savybės. Sužinome apie atjungiamą kabelį, RGB LED, DPI valdymą, „Alps“ ratuko enkoderį ir kitus privalumus. Žemiau surašytos kitos „ROG Gladius II“ specifikacijos. „Asus“ praneša apie 1200 DPI optinį sensorių, 1000 Hz per sekundę atsako dažnumą, pakuotės komplektaciją ir minimalius operacinės sistemos reikalavimus. Norintys „Asus Armoury“ programinės įrangos privalo turėti interneto prieigą jai parsisiųsti.

Pakuotės šonuose randame papildomos informacijos apie „ROG Gladius II“. Pelė turi „Omron“ jungiklius, kurių ištvermės reitingas siekia net 50 mln. paspaudimų. Kitoje pusėje rašoma apie „Aura RGB“ apšvietimą nepriklausomus kairį ir dešinį mygtukus bei atjungiamą kabelį.

Dėžutė irgi atsidaro, jei pirkėjas norėtų pelę apžiūrėti parduotuvėje. Tiesa jos paliesti negalėsite, nes ji apsaugota plastiko.

„ROG Gladius II“ dėžutėje randame pačią pelę, du kabelius, vienas jų yra 1 m. (guminis), kitas 2 m. ilgio (įvilktas į medžiagą), pakaitinius „Omron“ jungiklius, lipduką ir naudotojo vadovą.

 

 

2 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Laikas būtų mano MX518 pensijon, tik kad niekaip per dešimtmetį neužlūžta :/

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.