9 kartos „Core“ procesoriai turėtų būti išleidžiami antroje spalio pusėje

Sklinda įvairūs gandai apie būsimus 9 kartos „Core“ procesorius, kurie vidutiniame spartos segmente siūlys 8 branduolius. Manoma, kad šie procesoriai bus išleidžiami maždaug dviem savaitėmis vėliau nei pasirodys Z390 pagrindinės plokštės.

Kiek dabar žinoma, Z390 pagrindinės plokštės turi būti išleidžiamos spalio 8 dieną, pridėjus dvi savaitės prie to gauname antrą spalio pusę. Naujas Z390 pagrindines plokštes nuo pat išleidimo bus galima įsigyti, bet tik be 9 kartos „Core“ procesorių. Reikia paminėti, kad Z390 palaikys ir senesnius 8 kartos „Core“ procesorius.

Kitas klausimas, kuris lieka norintiems pirkti 9 karto „Core“ procesorių, kiek gi jie kainuos? Kaip žinome, dabar „Intel“ susiduria su didelėmis tiekimo problemomis, dėl procesorių trūkumo smarkiai kyla jų kainos. Naivu būtų tikėtis, kad naujų procesorių pasiūla bus gera, tad reikia laukti ir padidėjusių kainų.

4 Komentarai

  1. neblogai parašė:

    Rugsėjo mėnuo AMD turėtų būti labai, labai geras. Computerbase.de jau rodo skaičius, kad 70%+ jų paskutinę savaitę parduotų procesorių yra AMD, o bendri pardavimo skaičiai- nepakitę. Lietuvoje taip pat- Intel kainos baisios, taigi turbūt pardavimai eina AMD naudai. Ir Intel net nekreipia į visa tai dėmesio- nors paviešinę šiek tiek devintos kartos greičio skaičių, nemažai pirkėjų sustabdytų nuo pirkimo šį mėnesį.
    P.S. Prie viso to- AMD kainas siūlo puikias. O Intel- neaišku ar nebus procesorių trūkumas, ir kainos neišliks užkeltos dar kokį pusmetį.

  2. BC00 parašė:

    Man įdomu į ką pavirs 9900K (480 USD) ir 9700K (370 USD) kainos…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.